Euroopa lionite virtuaalse sümpoosiumi lühikokkuvõte

3. oktoobril toimus „VConferenceOnline” platvormil EUROPEAN LIONS VIRTUALNE SÜMPOOSIUM, mis läks hästi korda. Tänu kõigile, kes osalesid. Sümpoosiumi peateema oli Lionismi tulevik Euroopas – teenistuses ehk aidates erinev ja ühtne. Sümpoosiumil käsitleti ka muid olulisi teemasid, mida jälgisid üle 2500 Euroopa lioni. Ettekanded avanesid Session Hallist ja Exibit Hallist, kust leidis ka Eesti alajaotuse. Näitasime seal eelmisel aastal suure menuga Tallinnas toimunud Lions Euroopa Foorumi 2019 tähtsündmuste videoklippi ja Elina Netšajeva esitatud üleskutsega videoklipi „Lahkus loeb“ tähistamaks 13. novembril ülemaailmset lahkuse päeva.

Erilist tähelepanu köitis sümpoosiumi võtmekõneleja Alfred Wegeneri Instituudi Helmholtzi Polaar- ja mereuuringute keskuse direktor professor Dr Antje Boetius. Tema ja paljude teiste esinemisi on võimalik järele vaadata 90 päeva jooksul kui minna sümpoosiumi kodulehele ja ennast registreerida sisestades oma e-posti aadressi ja salasõna Europa2020.

Kui said aega sümpoosiumil osaleda või jõuad veel nüüd järelvaadata, siis on korraldajad väga tänulikud tagasiside üle, et kogemustest õppida ja järgmisel korral veel paremini õnnestuda.
Anna oma tagasiside siin lingil.

Ole kursis Lions tegemistega kogu Euroopas!

Tervitades sümpoosiumi programmitoimkonna liige
Eelmine piirkonna kuberner
IPDG Märt Viileberg

Scroll to Top