LC Tallinn Reval aitas ülejääva hotellimööbli abivajajateni

Suur aitäh Nordic Hotel Forum’ile, tänu kelle annetusele ja rohelisele mõtlemisele, leidsid endale uue kodu remonti minevatest hotellitubadest ülejäänud esemed (tugitoolid, kardinad, pleedid, lambid, voodid, madratsid, sanitaartehnika, valamu tasapinnad ja tubade uksed).

Tänud ka AS Merko Ehitus Eesti esindajatele, kes aitasid hotellis koordineerida esemete üleandmist. Nende abivalmidus, kindel sõna ja loogiline situatsioonilahendamine päästis rohkem kui korra segaduse tekkimisest.

Seekordne abi jõudis Eesti Lasterikaste Perede Liidu esindajate vahendusel 40 pereni Ida-Virumaal ja Läänemaal. Lisaks sai 7 puudustkannatavat peret Tallinnas enda kodu elamistingimused natukene paremaks muuta. MTÜ Lootuse Küla muutis tugitoolidega oma maja koridorid hubasemaks ja kasutab hotellist saadud dušširuumi sisustust enda küla juurdeehituses. Antud annetuse raames saime aidata ka enda projekte – Taheva Hooldekodu ja Diakooniahaiglat.

Abivajajate kaardistamisel selgus, et vajadus mööbli ja tarvikute järele on kordades suurem, kui Nordic Hotel Forumi abiga suutsime seekord ära katta. Seepärast jätkame lisavõimaluste otsimist.

Mida kõige rohkem soovitakse? Vajadus on voodite, madratsite, toolide, laudade ja kappide järele. Lisaks oodatakse voodiriideid, kardinaid, pleede, tugitoole, veekeetjaid, lampe, külmkappe, sanitaartehnikat, toidunõusid.

Kui sul on võimalus aidata jaga infot: LC Tallinn Reval projektijuhi Aire Pajoga.