LC Keila Lahkuse päeva toimetusi jagub kaheks kuuks

LC Keila kogunes 17. oktoobril meie enda klubiliikme juurde, et teha esimesed tegevused Lahkuse Päeva kampaania raames.

Sageli kiputakse abivajajaid kaugemalt otsima, kuid me otsustasime seekord õlatunnet pakkuda heale klubikaaslasele, kelle kodumetsas on üraskid pahandusi tegema hakanud ning pidasime maha talgud hävinenud puude likvideerimiseks. Lisaks põimisime sinna veel tegevusi juurde, nimelt langetatud puudest saagisime pakud, mida modifitseerisime ning traditsioonilisel Keila Adnvendilaadal paneme müüki lõkkepakud ning huvilised saavad endale neid soetada.

Lisaks sellele asusime ka realiseerima kevadel kasvama pandud kõrvitsasaaki. Saak tuli muljetavaldav ning sealt jagub neid müügiks, loomaaed sai oma osa ning lisaks keedame ka hulganisti erimaitselisi kõrvitsamoose, mis samuti Keila Advendilaadal müüki lähevad. Puutööde talgutega paralleelselt tegime ka esmased retseptikatsetused moosidega ning tulemused olid imelised.

19.11 koguneme uuesti ning siis on meil eesmärk valmistada 200 purki kõrvitsamoosi.

Kõik olete oodatud esimesel advendil Keilasse laadale kõrvitsamoosi ka endale jõululauale varuma!

Kogu laadal teenitud tulu suunab Keila klubi Lasterikaste Perede Liidule.

tervitustega,
Madis
LC Keila

 

Scroll to Top