Eesti Vabariigi 103 aastapäevale pühendatud LC Saue presidendi virtuaalne vastuvõtt MS Teams’i vahendusel

Saue lionsklubi esindajad osalevad igal aastal 24. veebruaril Eesti Vabariigi sünnipäevale pühendatud lipuheiskamise tseremoonial Toompeal. Mõni aasta tagasi sai klubis alguse uus traditsioon – lipuheiskamise tseremoonia järgselt korraldab klubi president oma kodus piduliku vastuvõtu klubi liikmetele ja leedidele. Aastal 2021 oli aga kõik teisiti – koroonapandeemia tõttu ei toimunud Toompea külastust. Ka tavapärane klubiliikmete kogunemine ei ole lubatav.
Kuna LC Saue on viimaste kuude juhatuse koosolekud ja klubiõhtud läbi viinud MS Teams’i vahendusel, siis tekkis ühel klubi liikmel idee korraldada LC Saue presidendi virtuaalne vastuvõtt 24. veebruaril samuti MS Teams’i vahendusel.
Nii saigi mõte teoks. Oli huvitav uus kogemus.

Tõnu Kumari,
LC Saue pressisekretär

Scroll to Top