2021 Ümarlauad

Ümarlauadadele on oodatud kõik tänased I asepresidendid, ehk uue aasta klubide eestvedajad, tsoonijuhid ja eestvedajatena regiooni juhid. Oludele vastavalt on planeeritud kõik ümarlauad Microsoft Teamsis. Osalejatele saadetakse link enne koosolekut.

I regiooni ümarlaud 18.03 kell 18.30 

Vastutav regiooni juht Krista Mulenok telefon 511 8080, km@kristaconsult.ee

Osalevad: LC Tallinn Eesti I, LC Tallinn City, LC Tallinn Vanalinn, LC Tallinn/VIA, Leo-klubi Tallinn, LC Tallinn Hansa, LC Tallinn Meri, LC     Harju I, LC Viimsi, LC Tallinn Kristiine, LC Tallinn Reval, LC Tallinn Diana, LC Tabasalu, LC Tallinn Rocca al Mare, LC Viimsi Ranna, LC Tallinn Kakumäe, LC Saku, LC Anija, LC Turba, LC Keila, LC Saue, LC Rapla, LC Laagri, Leo-klubi Laagri, LC Raasiku

 

II regiooni ümarlaud 25.03 kell 18.00 

Vastutav regiooni juht Lily Allas telefon 5345 8202, lilystiil@gmail.com

Osalevad: LC Kuressaare, LC Sõrve, LC Lihula, LC Haapsalu Valge Daam, LC Kuressaare Piret, LC Pärnu, LC Sauga, LC Häädemeeste, LC Pärnu Koidula, LC Pärnu Strand, LC Paikuse, LC Pärnu Livonia, LC Kilingi-Nõmme

 

III regiooni ümarlaud 17.03 kell 18.00 

Vastutav regiooni juht Kersti Lutus telefon 529 2677, kerstilutus@gmail.com

Osalevad: LC Haljala, LC Kohtla-Järve, LC Rakvere, LC Paide Bastion, LC Kose, LC Põltsamaa, LC Palamuse, LC Jõgeva

 

IV regiooni ümarlaud 09.03 kell 18.30

Osalevad: LC Kolga-Jaani, LC Viljandi Ellips, LC Viljandi Fellin, LC Tartu, LC Tartu Tamme, LC Tähtvere, LC Tartu Toome, LC Ülenurme, Leo-klubi Tähtvere, LC Põlva, LC Otepää, LC Põlva Gloria, LC Valga, LC Tõrva, LC Tõrva Mari, LC Valga Säde

 

24.04 kell 11.00 2021/2022 hooaja koostegijate koolitus

Vastutav I asekuberner Siiri Rooma-Uusküla telefon 515 8378, sirka28@gmail.com

Osalevad: klubide presidendid, sekretärid, laekurid, tsooni- ja regiooni juhid

 

Scroll to Top