LC Tallinn City kutsub liikuma!

Hea Lion, sõber,

LC Tallinn City ja LC Lübeck-Holstentor Saksamaalt kutsuvad Teid osalema ühisel heategevuslikul liikumisaktsioonil “Do good to yourself and others“.

Tegemist on MTÜ LC Tallinn City poolt korraldatava rahvusvahelise virtuaalse liikumisvõistlusega, mille eesmärk on Lions sõprade ning nende pereliimetega koos koguda kilomeetreid enda tervise heaks ning koos toetada ühiselt valitud heategevusprojekti.
Ühine rahvusvaheline Lionite liikumisüritus toimub 1. mail 2021 aastal ning läbitav distants on 5 km. Liikumisviisi saate valida ise – võib nii joostes või kõndides. Aktsioon on avatud ajavahemikul 9:00-21:00.

Üritusel osalemiseks palume ennast vabas vormis registreerida emaili aadressil kristjankongo@gmail.com, saates kõigi osalejate ees- ja perekonnanime ning emaili aadressi. Liikumisaktsioonile registreerumine on avatud kuni 28. aprill kell 23.59.
Peale registreerumist ja osavõtutasu maksmist saadetakse igale osalejale hiljemalt 29. aprilli päeva lõpuks personaalne virtuaalse liikumisvõistluse link ning täpne võistluse juhend.
Liikumisaktsioonis osalemiseks tuleb igal registreerunul alla laadida ning seadistada vajalik aplikatsioon (vaata juhendist).
Aplikatsioon võimaldab näha ülevaadet enda läbitud distantsist ning keskmisest kiirusest ja võrrelda ennast teiste osalejatega. APP-i kasutamise kohta saab rohkem infot liikumisürituse juhendist, mis saadetakse kõigile osalejatele meilile!

Osalustasu lionile on 10 EUR ja tema pereliikmetele 5 EUR. Registreeruda saab nii individuaalselt kui ka klubide kaupa ühiselt. Osalustasu palume tasuda MTÜ Lions Club Tallinn City heategevuskontole EE461010022014143002. Makse selgitusse palume märkida Lions liikumisüritus.
Kõigile edukalt distantsi läbinud ativistidele on ette nähtud diplom, mis edastatakse emailile!
Ühiselt kogutud vahenditega toetame LC Tallinn City peamiste antikviteetide, SA Harak Kodu ja MTÜ Lootuse Küla ettevõtmisi.

Liigume koos, tehes head nii endale kui teistele!

MTÜ LC Tallinn City
Mob: +372 5063639