Suvepäevade alguseni ainult 2 kuud 3 nädalat ja 2 päeva

Päike on iga päevaga üha kõrgemal, mätas kuivab ja järvevesi soojeneb. Samuti täitub kalender kiiresti erinevate põnevate tegemistega, aga 22-24. juuli on sul kirjas Eesti lionspiirkonna suvepäevad Kopra talus Viljandimaal.

Kes käisid piirkonna Kuldsel galal Lauluväljaku klaassaalis, nägid, millise entusiasmi ja kirega seda tegime. Tagasiside teie poolt fantastiline. Nüüd jätkame veel suurema poweriga suvepäevade ettevalmistust.

Korraldustoimkond on aktiivses tegevuses, et kõik toimuks suurepäraselt ja viperusteta ja saaksime sisustada teie aja põnevate tegevustega ja hea tujuga.

Majutuskohti katuse all on veel saadaval igas hinnaklassis, karavaniplats ja telkla mahutavad piisavalt palju neid kes enda majutuse kasuks otsustavad.

Suvepäevade raames toimub klubidevaheline karaokevõistlus, klubitelkide/kommuunide ülevaatus ja hindamine veel ametisoleva kuberneri poolt,  erinevad spordimängud ja jõukatsumised omavahel ja teiste klubidega, kuberneride mitmevõistlus ja lisaks üllatused. Lasteala on avatud kogu laupäeva vanusele 0-16 aastat. Õhtul saame jalga keerutada DJ Renxi lugude saatel ja laupäeva peaesinejaks on Eesti rockabilly lipulaev Boogie Company eesotsas Andrus Kasesaluga.

Suvepäevade täpsemaks kirjelduseks oleme loonud eraldi alamlehe, kus on olemas kogu informatsioon. Selle leiate siit www.lions.ee/sp2022/

Loodame, et karaokevõistluseks harjutamine on täies hoos ja sellest tuleb põnev õhtu.

Nüüd on veel jäänud klubikoosolekul täpsemalt omavahel kokku leppida, kui suure seltskonnaga olete kõik tulemas ja suunduda registreerima. Mida varem selle teete, seda lihtsam on meil (korraldajatel) asju planeerida. Ja kui registreerimist ei tule, siis teate ju, et varsti hakkame kõiki läbi helistama ja lisaks meelde tuletama😊

Kui tekib lisaküsimusi või erisoove, siis võtke ühendust raivo@liberty.ee või helistage +372 5018665.

Kohtumiseni Kopra talus

LC Tallinn Meri korraldustoimkond