LC Valga Säde toetab Priimetsa kooli saabunud Ukraina õpilasi

LC Valga Säde naised panid taas õla alla Priimetsa kooli direktori palvele aidata soetada Ukrainast saabunud õpilastele kooliks vajalikke asju. Õpilastele sooviti saada eelkõige spordiriideid ja -jalatseid, et nad saaksid osaleda aktiivselt tundides ja tunneksid ennast väärtuslikuna. Esitasime rahalise toetuse taotluse ka Rahvusvahelise Lions Klubide Organisatsioonide Eesti Piirkonnale. Sealt saadud toetusega ja meie naiste panusega õnnestus lastele asjad osta ning kohale toimetada mõne päevaga.

Direktor tänas meid abistamise ja panuse eest. Lapsed ja vanemad on väga tänulikud, et headus on maailmas olemas ja neid toetatakse sel raskel ajal.
Jätkame kindlasti koostööd koolidega ja abistame oma võimaluste piires abivajajaid, sest lahkus loeb.

Scroll to Top