Heategevuslik Perepäev Raadi mõisapargis

Osalesime klubiga 18.09.22 ülitoredal heategevuslikul perepäeval, mille korraldas tubli ja tegus LC Tartu Toome vähihaigete laste perede toetuseks.

Seikluslik ja heategevuslik perepäev toimus Tartus, Raadi mõisapargis.  Ilmataat oli helde, vihmapiisad hoidsid end tagasi ning mõnus sügisene päike rõõmustas nii perepäeval osalejaid kui ka korraldajaid. Osalejaid oli rõõmustavalt palju.

LC Tähtvere toetas perepäeva korraldust osavustegevuste läbiviimisega. Meie telgis oli võimalik nii väikestel kui suurtel osa võtta sellistest tegevustest nagu: keti meisterdamine ja lahtivõtmine, taldrikute lennutamine, noole-pallimäng, palliviske mäng, korgiõngitsemise võistlus, ujumisrõnga-sulgpalli mäng. Eriti menukas oli korgiõngitsemise võistlus.

Oli tore näha, et emad-isad võtsid tegevustest osa koos lastega. Ja lastele meeldis, et nii mõneski võistluses või mängus olid nemad oma vanematest osavamad.  Laste siiras rõõm ning vanemate mängumeelsus tegid meie südame soojaks ja perepäeva õnnestunuks.

Loodame siiralt, et LC Tartu Toome korraldatud heategevuslikust perepäevast saab iga-aastane traditsioon ning saame üheskoos edaspidigi nii haigetele kui tervetele lastele ja nende peredele rõõmu valmistada.

TEEME KOOS HEAD!

Diana Kõomägi
LC Tähtvere

Scroll to Top