LC Saue heategevusloterii Saue linna kohvikutepäeval

LC Saue heategevusloterii  on pika traditsiooniga üritus, mida on korraldatud Saue linna kohvikutepäeval  juba  üle 10 aasta. Seekordne  kohvikutepäev toimus 27. augustil ja ürituse tegi  tähelepanuväärseks see, et  samal ajal tähistati ka Saue linna 30. aastapäeva.

Heategevusloterii oli  ühtlasi ka klubi uue hooaja avaürituseks. Loterii läbiviimine on väga  töömahukas protsess. Selle  ettevalmistamine algas juba suve alguses, siis moodustati loterii  toimkond.  Toimkond võttis  ühendust kohalike ettevõtetega ja tegi neile ettepaneku  loteriid  sponsoreerida. Lisaks ettevõtetele annetasid loterii jaoks võite  ka klubi enda lionid.  

Loteriihuvilisi oli pidevalt  lionsite telgi ümber, sest  iga teine loos võitis ja kõik huvilised soovisid oma õnne proovida. Tavaliselt on loterii peavõiduks olnud hinnaline ese. Seekord oli peavõiduks LCD teler ja selle õnnelikuks omanikuks  osutus üks  Saue noor pere. Loterii ettevalmistamisse ja läbiviimisse andsid oma panuse enamus klubi liikmeid, see oli hea näide tugevast  meeskonnatööst.

Klubi kogus heategevusloterii käigus  arvestatava tulu, mis kõik  läheb Saue laste toetamiseks. Käesoleval  hooajal toetame lasteaialaste liikluslinnaku külastust ja koolilaste silmade kontrolli.