Jaanuari mälumänguturniirid on peetud

Jaanuaris oli suisa 2 mälumänguturniiri! Väikesed kokkuvõtted all:

25.01 Olev Mägi nimeline mälumänguturniir

Vahva päev oli!
Kokku võttis osa seitseteist võistkonda. Žüriis oli kohal ka meie kuberner Märt Viileberg.
Pärast mängu normaalajaga kogutud punktide kokkulöömist saavutas mälumänguturniiri võidu napi eduga LC Tartu (Jaan Rooma, Madis Ligi, Toomas Kink ja Peeter Veske), kes kogus 66 punkti. Edasi kandideeris auhinnakohtadele veel kolm klubi, kes kogusid kokku võrdse arvu punkte (65).
Teine koht sai klaariks esimese lisaküsimusega, mille vastas ainukesena õigesti LC Tallinn VIA meeskond (Arvo Veskimets, Rando Antsmäe, Olavi Prei ja Raivo Sternfeld).
Kolmanda ja neljanda koha vahel toimus pikem rebimine, mis vajas lausa nelja lisaküsimust. Kolmanda koha saavutas LC Tartu Tamme õige napilt LC Ülenurme ja Anija (Jüri Ruut ja Mart Jallai) ühendvõistkonna ees.
Parim leedide võistkond oli LC Tallinn Diana (Merje Ploom, Mari Sang, Riina Puusaar ja Kristel Oitmaa).LC Tallinn Vanalinn tänab kõiki osalejaid – mälumängureid, Audentese Erakooli saali eest, sponsoreid (Kafo, Prike, Rentokil, Rödl&Partner, Estover, DFDS Eesti).
Toimunud mälumängu küsimused ja vastused leiate meie FB lehelt LCTallinn Vanalinn.
Ja veel – peale mälumängu leitud väiksem must seljakott, kui kellelgi kadunud, võtke ühendust!

Uute kohtumisteni!
LC Tallinn Vanalinn president Rutt Kaasik

 

16.01 Tartu tsooni mälumäng

16. jaanuaril toimunud Tartu tsooni mälumängust võtsid osa LC Tartu, Tartu Tamme, Tartu Toome ja Ülenurme võistkonnad, ühtekokku kuus.

Küsimused koostas ja mängu viis läbi pikaaegne mälumängur Uno Ainsoo. Valdkonnad olid samad mis piirkonna teadmisteproovil.
Kahekümnele küsimusele vastasid kõige edukamalt Andres Kärp, Gunnar Leht, Heino Ligi ja Andrus Kõre LC Tartu Tammest. Natuke vähem punkte kogusid LC Tartu kaks meeskonda.
Auhinnad välja pannud tsooni esimees Madis Ligi leidis, et see oli hea treening piirkonna mälumänguks, millest Tartu klubid on aastaid osa võtnud ning kus neil on hästi läinud.
Madis Ligi