Maarjaküla uued majad

Tartus Ujula tänav 65 ja 67 avati pidulikult uued peremajad elavatele ja töötavatele Maarja Küla elanikele.
Kuna paljud Maarja Küla sõbrad ei olnud avamisel, siis Ly Mikheim leidis aja meile maja tutvustamiseks. Peame tõdema, et noortele majaelanikele on loodud suurepärased tingimused elamiseks ja töötamiseks. Kokkuleppel Ly-ga saate ka ise majaga tutvumiseks aja kokku leppida.
Pärast ringkäiku jätkasime vestlusringis teemal, mida on lionid teinud ja mida plaanivad teha Maarja Külas. Oli meeleolukas vestlusring. Kõikidelt klubidelt oodatakse traditsiooniliste tegevuste jätkamist ja uute võimaluste leidmist. LC Toome tegusad lionid jätkavad sünnipäevade tähistamist ja hoidiste valmistamist, LC Ülenurme jätkab laudtee ehitamist ratastoolide tarbeks, LC Tähtvere lionid jätkavad savikojas oma tegevusi jne.
Pikemalt tutvustas Ly Sergei fondi. Mida see fond endast kujutab saab lugeda  https://www.maarjakyla.ee/sergei-fond . Üle-eestiliste annetustalgudega loodetakse raha koguda ka sellesse fondi. Esimene üle-eestiline annetustalgude päev oli 3. detsembril, kuid annetusi saab jätkuvalt teha. Infot selle kohta saab siit: www.annetamistalgud.ee

Kui mõnel firmal või miks mitte ka perel on veel jõulukaardi ostu soov, siis soovitame soojalt külastada Tartu Lõunakeskuses asuvat Maaraja Küla käsitööpoodi, kus saate just endale (oma firmale) sobiva kaardi tellida, kusjuures ka sissetrüki sobiva tekstiga ning soovi korral asutuse logoga. Samuti on saadaval ka endiselt suur valik meeneid, mis tehtud külaelanike poolt. Enamasti koos meie juhendajaga valitakse välja just see, mida sina soovid ja kaardid valmistatakse tellimuse baasil. Juhul, kui pole aega poodi minna, siis mingi valik kaartidest ja kingitustest on leitav sellelt lehelt: https://astri.ee/maarja-kula-kasitoopood/  

Juhul, kui te tahate oma klubi koosolekut teha eriliseks, siis on võimalus osaleda Kunstistuudio töös ning saada tuttavaks iseenda sees oleva loomingulisusega. Maarja Küla Kunstistuudio asub Tartus, Promenaadi 1 (endine Ülikooli 1); Vene saatkonnaga samas majas ja isegi samal korrusel.

Loomulikult olete alati oodatud Põlvamaale, siinsetesse töötubadesse, Külakeskusesse ja miks ka mitte tsirkuseringist osa saama.

Lõpetuseks lisan Ly Mikheimi pöördumise lionitele.

Mida soovime? – soovime, et meie pikaajaline sõprus ei jääks igapäevaelu rutus unarusse. Meie jaoks olete te väga tähtsad – te olete Maarja Küla asutajad. Meie püüame olla pidevas arengus, et teil oleks hea öelda, me oleme panustanud elujõulisse projekti, mille üle võime uhkust tunda. Lionite rahade eest ehitatud majades elavad erilised inimesed, kes on neid maju kodudeks pidama hakanud. Lionite poolt kingitud buss vurab tublisti ringi. Meie elanike sünnipäevi, meie küla sünnipäeva on alati meeles peetud Lionite poolt. Meie ratastoolides olevad elanikud naudivad iga ilmaga sõitmist laudteel. Töökoda/garaažis remondivad mehed tööriistu, masinaid ja tunnevad end tähtsatena. Te olete Maarja Külale nii palju andnud ja meie oleme selle eest väga tänulikud!

Kaunist jõuluaeaga ja meeleolukat aastavahetust.
Uuel aastal uue hooga.
PDG Heino Anderson