Kuidas viia läbi klubiõhtu epideemia olukorras?

LC Keila aprillikuu klubiõhtu 2.aprillil

Tavapäraselt toimub LC Keila klubiõhtu iga kuu esimesel neljapäeval Keilas kohvikus Kegel. Sel korral mõistagi oli ka meie klubi olukorras, kus tavalisel viisil kohtuda ei õnnestunud. Küll aga ei tähendanud see seda, et klubiõhtu ära jääks. Lisaks muudele teemadele on aprillikuine klubiõhtu meil eriti olulise sisuga, see on aeg, kus me hääletamisega kinnitame järgmise hooaja Juhatuse ning valime ka uue II asepresidendi. Zoom tuli ka meile appi ning virtuaalselt saime näost näkku juttu ajada ning Doodle vahendusel ka hääletamised kenasti ära peetud. Olgu ka lisatud, et Zoomi leidis oma tee lausa 12 meest😊. Doodle vahendusel hääletusel osales 27-st liikmest 22 – igati tubli osalusprotsent! Muuhulgas otsustasime ka ulatada abikäe Keila lähiümbruses tegutsevatele põllumeestele ning kiire suhtluse tulemusena sai ka Tuulas tegutseva Raja taluga kokku lepitud nende abistamine ja 10.04.20 lähevad LC Keila mehed neile oma lihasrammu demonstreerima põllult kivide kokku korjamise näol (loodame, et oleme tublimad kui Seltsimees Kiir omal ajal, kui otsustas kätt põllunduses proovida). Loomulikult järgime ka meie abistades 2+2 reeglit, põld on õnneks suur ja iga mees leiab ohutus üksinduses hulganisti kive, mida teisaldada.
Püsige terved!

Madis Sinijärv
LC Keila