Uus ajastu Lionite piirkondlike kogunemiste korraldamisel

25.aprill toimus igakevadene koolituspäev, mis eriolukorra reeglite kohaselt leidis aset mõnevõrra erinevalt tavapärasest – virtuaalse koosolekuna MS Teamsis. Harjumuspärase toimetamisega võrreldes võib öelda, et alguse on saanud uus ajastu!

Jutud said räägitud tavapärase poole päeva asemel 2 tunni ja 40 minutiga ja kui pisikesed õppimisfaasist tulenevad apsud välja arvata, siis sujus kõik suurepäraselt. Kõige aktiivsemal hetkel näitas süsteem osalejate arvuks 70! Kui selline osalejate arv kokku hoitud töötundide ja autokilomeetritena arvestada, siis säästsime päris tublisti ressursse.

Kuna koolitusmaterjalid on eelkõige lionitele, mitte avalik jaotusmaterjal, siis on esitlused leitavad liikmetele sisselogides liikmetele.lions.ee/>Dokumendid > Koolitused. Virtuaalkoolitusel on lisaks veel üks oluline eelis – toimuv on salvestatav ja võimalik järelkuulata ka neil, kes soovinuks osaleda, kuid ei saanud oma kohalolu ajastada. Ka video link on samas koolitusmaterjalide alajaotuses.

Sarnaselt virtuaalselt saame  mai lõpus korraldada ka piirkonna üldkoosoleku!

Ka ühispilt sai tehtud! Suur tänu kõigile, kes oma tükid saatsid, kes unustasid, aga tahaks veel pildile, saavad omad järgi saata info@lions.ee aadressile.

Scroll to Top