15. juuni sündis Kakumäel uus äge Lions naisteklubi!

Juba väga mitu aastat, ei ole olnud uudist uuest klubist! Siin see on!:

15. juunil peeti Kakumäel kodukohvikus Roosa Pipar aias uue Klubi -LC Tallinn Kakumäe asutamiskoosolekut, mis vaatamata eriolukorrale ja kohemist vajavale oludele, sai teoks naiste suure tahte ning kadestamisväärt otsustavusega.

Igal naisel on oma lugu südamelähedase Kakumäe-, selle lähiümbruse või heategevusega, aga siin nad on-… teie ees.
Ja meie kõigi jaoks olemas. Lubage nad meie hästi hoitud saladusse, nagu Liis Klaar ütles Lions liikumise kohta.
Saage nende huvitavate inimestega tuttvaks ja Sina sõbraks – neil on häid, mõtlema panevaid ideid. Lionsklubi Tallinn Kakumäe on teile ka peatselt leitav FB kaudu.
Asutamiskoosolekul olid 3/4 tänasest Lions Piirkonna juhatusest – kuberner Märt Viileberg, I asekuberner Enno Rõõs ja II asekuberner Siiri Rooma-Uusküla ja hoogu andmas uue Kakumäe Klubi vaderklubi ja mentorid LC Tallinn Reval liikmed Brigitta Leif, Leela Lilleorg, Aire Pajo ja Mari-Liis Vihul. Leela LC Tallinn Reval uue aasta presidendina jääb uue klubi charterpresidendile mentoriks ja Aire Revali sekretärina on toeks uuele klubile asjaajamistes. Laekuri Aili Armväärt on finantsmaailmas kohalik ja on uue Klubi laekuriks, lionsmentoriks Revali laekur Edna Roosik.
Valitud sai uue klubi charterpresident Kristen Lahtein ja I asepresident Jaanika Pettai , II asepresident Eda Haabu, laekur Aili Armväärt ja sekretär Pille Kink- Ilves. Uue Klubi PR-iga tegelevad Kai Auger ja Kaja Pirnpuu.

Jõudu ja hoogu uuele klubile!

 

 

 

 

Scroll to Top