LC Tallinn Reval ja LC Pärnu Koidula kogusid raha Pärnu lasterikaste perede koolimineku toetuseks!

Suvi kestab täie hooga ja klubidevahelised koostööd Eestis toimivad hästi. Eesti on tegutsemiseks väga mitmekülgne paik ja heategevusüritusi jagub.

Seekordne heategevusüritus toimus Pärnu rannas ja mitte väga traditsioonilisel moel, sest päris iga päev eestlane rannas värviliste riietega Ladina-Ameerika muusika järg ei tantsi. Zumba Fitness aga on just see treening, mis teeb ka eestlase tantsulõviks. Igapäevaselt on tehtud Columbiast pärit Zumba Fitness treeninguid Eesti spordiklubides juba veidi üle kümne aasta ja heategevusürituste traditsioon, neli üritust aastas, on kestnud kogu selle aja.

15. augustil tähistas Zumba Fitness oma kümnendat sünnipäeva Pärnu rannas. Rahvast oli kokku kogunenud nii Narvast, kui ka Paidest ja Tallinnast. Pärnu ürituse peakorraldaja on olnud kõik need 10 aastat Marian Kilg, kes sel korral salvestas üritusel ka tuntud mõminaräppar Nublu uut jäätisevideot. Kokku tantsiti kolme tunni jooksul ühetestkümne treeneri juhtimisel ja tänu nende energilisele eestvedamisele sai osalejatelt annetustena kokku kogutud 309,54 eurot. Annetuskastiga tegelesid Maris Pärna LC Pärnu Koidula klubist ja Maiu Väli LC Tallinn Reval klubist, kes on ka ise Zumba Fitness treener. Kogutud annetusraha jääb Pärnumaale ja sellega toetatakse Pärnumaa lasterikaste perede laste kooliminekut.

Head teha on hea ja veel parem, kui seda saab teha nii lõbusalt!

Järgmine Suur Heategevuslik Zumba Fitnesspidu toimub Tallinnas Sparta Spordiklubis pühapäeval 27. septembril kell 11.-14.00. Ootame osalema ja kindlasti on oodatud ka pealtvaatajad! Kui sul on mõtteid ja ideid, kuidas üritus veelgi meeldejäävamaks teha, siis kirjuta Maiu Väli e-postile maiuvali@hot.ee või helista telefonile +372 524 5859.