„LAHKUS LOEB“ – PIIRKONNA ÜHISE heategevuse juhtlause 2020/2021 hooaja stsenaarium

„LAHKUS LOEB“ – PIIRKONNA ÜHISE heategevuse juhtlause 2020/2021 ( hooaja stsenaarium )
EESMÄRGID JA TEGEVUSED Omades piirkonna heategevuse juhtlauset (motot) saame piirkonna klubid koondada ühise nimetaja alla. Meil on viimastel aastatel olnud erinevad motod kuid nende kasutamine on olnud tagasihoidlik. Teeme sellel hooajal moto kaubamärgiks mille järgi meid teatakse ja ollakse valmis toetama ja ka meiega meelsamini nõus liituma.
Näiteks:
• Paide Bastion kogub AF-l raha oma projekti tarbeks
• Viljandi Ellips hangib tekid ja padjad vähekindlustatutele
• Kose ehitab discgolfi raja
• Kuressaare Piret kogub raha silmakontrolliks
• Viimsi ranna kogub raha hüpokoera koolituseks
Kõigile neile tegevustele saab panna ühise nimetaja LAHKUS LOEB.
Sügisel on meil ilmselt palju enam puudust kannatavaid inimesi – nende abistamisel saab samuti olla nimeks LAHKUS LOEB.

Klubidel tuleks oma projektidele lisaks reklaamida ka ühist juhtlauset. Seal kus on võimalik (korjanduskastid, erinevatel suveprojektid, heategevuslikud teatrietendused jne.) kasutada lions sümboolikale lisaks LAHKUS LOEB sümboolikat. See kinnistaks arusaama, et ajame ikka ühte asja ja asjakohane oleks ka meie tsooni ja regiooni juhtidel osaleda klubide igapäevatöös.

Ülemaailmne Lahkusepäev on 13. november. Sellele eelneval nädalal saaksid klubid teostada oma traditsioonilised heateopäeva tegevused nimetades need sel aastal lahkusepäeva tegevuseks ja kasutada vastavat sümboolikat

Telesild FIN, LIT ja EST on mõeldud lahkusepäeva tähistamiseks ühise telesilla kaasabil rääkides siis üksteisele oma saavutustest selleks ajaks ja plaanidest mis ootavad veel ees.
Hea oleks väärtustada telesilda muusikaliste vahepaladega kõigist riikidest. Kui veel tuleks esitamisele üks pala kolme riigi interpreetide poolt oleks magnifico! Selle vastu võiks huvi tunda isegi mõni ETV reporter? Telesilla ajal ning enne ja pärast on avatud heategevuslikud annetusnumbrid mille kaudu saadud rahaline summa läheb konkreetse asja/tegevuse toetuseks.

Üle-eestiline lillekampaania LAHKUS LOEB võiks alata juba septembri lõpus ja kestaks esimese hooga lahkuse päevani ehk 13.11.2020- ni. Koos kampaania algusega läheksid müüki kollased lilled (sarnaselt rukkilillede kampaaniale sõjaveteranide abistamiseks ). Nende müügist saadav raha läheks piirkonna heategevuse fondi millest saab hooaja lõpul jagada parimatele projektidele toetusi. WEB-is siis sarnaselt FB raamid ja need kes on nõus kleebivad oma autole kleebise millel on info LAHKUS LOEB ja lions.ee. Novembriks peaksime siis olema olukorras kus kõik lionid ja ka arvestatav osa avalikkust teavad, et lionite juhtlause on LAHKUS LOEB ja edasised tegevused oleksid juba lokaalmeedia tähelepanu alla ja algaks ettevalmistus kevadiseks rock-kontserdiks Eestimaa südames, Paides. Kogu hooaja vältel anname hoogu meie LAHKUS LOEB sümboolika kasutamisele kontserdimajades ja spordivõistlustel.

TULEMID: Nende tegevustega võiks hea tahmise juures liituda paljud lionid ja me oleksime eesmärgile pühendunud tugev jõud heategevusvaldkonnas (visioon on ju tuntuim).
WEB kampaaniate, atraktiivse kodulehe ja telesilla ning rock-kontserdi korraldamisega oleme igati kaasaegne organisatsioon kaasamaks uusi ja ägedaid liikmeid. Juba aasta lõpuks seostatakse lioneid LAHKUS LOEB juhtmõtte ja sümboolikaga
Sellisel ühisel moel heategude tegemine ja nendest teada andmine suurendab meie endi ühtekuuluvustunnet ja kogukondade huvi meie vastu. Meie parem pildile tõusmine, erinevate põnevate tegevuste tegemine lihtsustab toetajate ja uute liikmete leidmist.

Lisaks veel võimalikke projekte:
• koosoleku paikade tähistamine
• lioniks kutsumise veebikampaania
• liiklusmärgid COOP kaupluste juurde
• võimalusel veel tänukõne kellelegi