3. oktoobril toimub EUROOPA LIONS VIRTUALNE SÜMPOOSIUM

“VConferenceOnline” platvormil  https://www.lions-europe-symposium.eu/

EUROPEAN LIONS VIRTUALNE SÜMPOOSIUM

Lionismi tulevik Euroopas – teenistuses ehk aidates erinev ja ühtne

Meie teema on seotud keeruliste aegadega, mis meil praegu on. Selle ainulaadse sümpoosioni ajal võid vaadata palju huvitavate teemadega seansse mitte ainult Euroopa Lionitele ja Lionite juhtidele, vaid kõigile klubi liikmetele. Sinu mugavuse huvides tõlgime kõik seansid (subtiitrid) 4 keelde (inglise, saksa, prantsuse ja itaalia keeles).

Palun külasta sümpoosiumi programmi lehte ja leia oma eelistatud seansid. Tippesinejad kogu Euroopast ja Lions-juhid üle kogu maailma jagavad Sinuga oma kogemusi ja teadmisi. Seansside ajal saad kõnelejatega vesteldes suhelda. Ole kursis Lions tegemistega kogu Euroopas.

Muusikaline panuse seansside vaheaegadel annavad meie Euroopa Lions Thomas Kuti nimelise noorte muusikute konkursi endised osalejad – noored muusikud saavad esineda laiale publikule.

Lionid tahavad ka lõbutseda!

Pärast sümpoosioni korraldame Virtuaalse Veinipeo! Liitu meiega võttes kaasa oma eelistatud klaas veini, valget või punast või roosat – see pole oluline. Mitmete Euroopa riikide väga tuntud veinieksperdid, kes on ka lionid, räägivad oma lemmikutest, kindlasti tahad seal olla.

Registreerimine on avatud. Kiirusta, sest osalejate arv on piiratud!

Tervitades sümpoosiumi programmitoimkonna liige

Eelmine piirkonna kuberner

IPDG Märt Viileberg

Scroll to Top