12. septembril toimus juhatuse laiendatud koosolek Ojako koolituskeskuses

Septembri teisel nädalavahetusel toimus meie piirkonna juhatuse laiendatud koosolek maalilises Ojako koolituskeskuses Pärnumaal. Registreerunuid oli 79 ja web-i kaudu jälgis koosolekut veel 10 lionit. Koosolekul käsitlesime tänavuse aasta tähtsamaid teemasid. Esitletud said meie selle aasta regioonide ja tsoonide juhid ning toimkondade eestvedajad. Traditsioonilised IT jutud ja laekuri info. Rõõmustav on, et Lahkus Loeb moto on omaks võetud ja aktiivne lions-aasta alanud. Oleme valmistumas lahkuse päeva tähistamiseks 13. novembril. Alanud hooajal on meiega liitunud 39 uut lionit, tegevust alustas uus naisteklubi Tallinn Kakumäe, 27 asutajaliikmega. Ära on läinud 10 liiget. Kuni aasta lõpuni ei ole vaja maksta uue liikme sisseastumismaksu, kasutame seda hetke ära. Käsitlesime ka teemasid, kus on meil veel arenguruumi – tegevusaruannete esitamine ning liikmemaksude tasumine. Peale juhatuse koosoleku lõppu sai tehtud ühispilt ja päev jätkus juba liidrite koolitusega. PDG Raivo Kokser jagas näpunäiteid eduka klubi toimimiseks ning meie piirkonna sekretär Heili Tõnisson õpetas uutele liidritele kuidas peamajas konto avada ja milliseid aruandeid on vaja ja ka kuidas neid esitada. GLT Madis Sinijärve vedamisel toimunud rühmatööd andsid palju uusi ja põnevaid ideid, millised saavad olema meie uudiskirjades ka esitatud. Päev läks igati korda ning õhtusöök oli välja teenitud. Pühapäeva hommikuses vestlusringis otsustasime moodustada FB töörühma Lahkus Loeb, kuhu on kutsutud osalema meie tänavuse aasta lions liidrid.

Mõned tähtsamad tegevused lähiajal:

  • 03. oktoober Euroopa lionite virtuaalne foorum Registreerimine
  • 07. november Piirkonna üldkoosolek Kuremaa lossis – kui peaks viiruse levimise tõttu ära keelatama, siis toimub virtuaalselt.
  • Otsustasime teha üleskutse kõigile maailma lionitele tähistamaks 13. novembril Lahkusepäeva. Tänaseks on üleskutse video valmis ja laetud ülesse Euroopa lionite virtuaalse foorumi (03. oktoober) materjalide hulka. Üleskutse on sisse lugenud meie ooperilaulja Elina Netšajeva. Kutsume lionid ja eesti rahva kaasa. Eestikeelne versioon sotsiaalmeedias jagamiseks:

EI OLE PIKKA AEGA NÄINUD SELLIST ENTUSIASMI, HOIAME SEDA HEAD ENERGIAT!

LAHKUS LOEB!

Parimate soovidega
Enno Rõõs

Kuberner 2020-2021
SD 120 Eesti
Mob.+37256481814
e-post enno@comfort.ee