LC Tõrva Mari tähistas 9. tegevusaastat!

 

12. oktoobril toimus LC Tõrva Mari klubiõhtu, mis igakuistest klubiõhtutest pisut eripalgelisem oli. Nimelt, tähistati klubi üheksandat tegevusaastat ning väga olulise sündmusena võeti klubisse vastu ka viis uut liiget.


LC Tõrva Mari on asutatud 2011. aasta oktoobris ja ühendab tänase seisuga 27 liiget. LC Tõrva Mari tegevuse prioriteetseim eesmärk on heategevus.
Pidulikku klubiõhtut austasid oma osalusega LC Eesti kuberner Enno Rõõs ja Eesti Rahvakultuuri keskuse juht Kalle Vister.
Klubi tegevus etendab piirkonna kogukonnas olulist rolli. Senisel tegevusperioodil on algatatud ja korraldatud arvukal hulgal erinevaid sündmusi ja ettevõtmisi, millest mõned on kujunenud väärikateks ja traditsioonilisteks ettevõtmisteks tänaseni. Näiteks lastekaitse päevale pühendatud kogupere sündmus „ Head pole kunagi palju“, koolialgust tähistav pannkookide küpsetamine jmt.
Tänase klubi ja tema eelkäijate jätkusuutliku ja järjepideva tegevuse tulemusena on Tõrva linna paigaldatud mänguväljakud: Sõpruse parki, Riiska ja Kaarlimäe elamurajoonide juurde, Riiska ja Vanamõisa järve rannaaladele. Seda kõike hea tahte, projektitaotluste ja klubi erinevate ettevõtmiste tulemusena.

Ülle Juht
LC Tõrva Mari charter president

Scroll to Top