Legendaarse lioni tunnustamine Paide linnas

Lionsklubi Paide Bastion asutajaliikmele Vello Talvistele omistati Paide linnavolikogu poolt Paide linna kõrgeim autasu, Paide linna aukodaniku nimetus.

Vello Talviste asutas 1991.a. septembris Lions-klubi Paide Bastion, mis on esimene heategevusorganisatsioon Järvamaal taasiseseisvunud Eestis. Ta on klubi chaterpresident ja on valitud klubi juhatuse liikmeks 22 korda. Vello on olnud kahel korral klubi president ja ühel aastal valitud Eesti lionspiirkonna kuberneriks.

Vello Talviste on Järvamaa kõige pikaajalisem ja teenekam haridusjuht, Paide kogukonna haridus- ja spordielu suunaja, toetaja ja eestvedaja. Ta on olnud Paides koolidirektor 30 aastat, on alati püüelnud Järvamaal olla tipus kõigis koolielu põhivaldkondades.

Vello Talvistet on autasustatud mitmete autasudega. Olulisemad neist on Järvamaa teenetemedal, Paide linna vapimärk, Lions International Leadership Award ja Rukkilille medal briljantidega.

Jõudu ja edu veli Vellole ka edaspidiseks!

Lionid koduklubist

Scroll to Top