13 november Ülemaailmne LAHKUSE PÄEV

Head lionid,

maailmas ja sealhulgas ka Eestis tehakse igal päeval palju häid ja ilusaid tegusid, ka heategusid. Meie missiooniks ongi juhtida tähelepanu heategudele, tehes neid ise ja kutsudes ümbritsevaid ühinema. Teeme sellel toredal reedel midagi lihtsat, head ja lahket. Lahkuse päeva pidamise üleskutse on tehtud kõigile Euroopa lionitele ja meiege on ühinenud juba Leedu ja Soome D107A lionid. Meie sõnum on jõudnud ka üle suure veelahe India, Nepaali ja Sri -Lanka lioniteni. Telekanalitele ei ole meil täna peale uudise ehk midagi pakkuda, kuid traditsiooni tekkine on meie endi kätes. Teeme pilte ja videoklippe meie tegemistest ja valmistame hiljem väikese koondvideo lahkuse päevast. Paljud klubid on juba oma lahkuse päeva plaanid teoks teinud ja need on kajastatud ka piirkonna kodulehel ja sotsiaalmeedias. Kellel aga on võimalik – tuleme veelkord välja ja näiteks jagame meie imeilusaid helkureid kogukonnas.

Mõtiskle oma klubiga, kuidas saaksite kaasa lüüa ja teeme koos maailma paremaks!

Ühinege meie üleskutsetega sotsiaalmeedias ja jagage videot!

Kui Sinu klubil ei tule häid mõtteid mida võiks lahkuse päeval teha, siis panen siia mõned mõtted Ojako kokkusaamiselt:
• Liiklusummikutes ja ülekäiguradadel Lahkus loeb helkurite jagamine
• SMS Lahkus loeb kõigile oma tuttavatele
• Heade soovide puu (sein, stend, ka virtuaalne)
• Minge Toidupangale appi

Scroll to Top