LC Paide Bastion tähistab LAHKUSE PÄEVA 13.11

Klubi lõvid otsustasid tähistada lahkuse päeva, 13. novembrit kahe ettevõtmisega. Meie klubi tähelepanu all on juba mitmendat aastat Paide lapsed. Nimetatud kuupäeval sõidame Paide linna nelja kooli altklasside valikõpilastega ekskursioonile. Korraldame lastele ühe toreda väljasõidu Jõgevamaal asuvasse Paunverre, et tutvustada lastele O. Lutsu Tootsi lugusid. Külastatakse ka Äksis asuvat elamuskeskust, Jääaja Keskust. Tutvutakse eelajalooliste loomadega ja saadakse ülevaade aastatuhandete jooksul kujunenud maailma ja Eesti loodusega.

Lisaks ekskursioonile teeme lahke teo ka Paide linnakodanikele. Püstitame kaubanduskeskuse juurde lionstelgi, kus jagame soovijatele kollaseid lionshelkureid. Käes on aasta kõige pimedam aeg. Me hoolime ja soovime hoida inimeste tervist, et nad oleksid nähtavad teedel liikumisel.

Lahkus loeb!

 

Raivo Raja

LC Paide Bastion