Rahuplakati konkursi parimad on selgunud!

Rahuplakati konkursi “Peace Through Service” e “Rahu nimel” zürii sai kokku 20. novembril Ilmatsalu Huvikeskuse saalis, kus toimus võidutöö valimine. Võistlusest võttis osa 8 Lions klubi ning töid laekus kokku 13. Žürii oli viieliikmeline: PDG Vello Talviste (LC Paide Bastion), Taivo Grossthal (Kaitseväe Akadeemia), Janeli Õun (NOPE Creative), Merike Hirsnik (LC Tähtvere) ja Eneli Ojasoo (Rahuplakati toimkonna esimees).

 

Üksmeelselt valiti võidutööks Saaremaa Ühisgümnaasiumi 5 a klassi õpilase Eudora Kase plakat (LC Kuressaare). Palju õnne võitjale!
Teise koha sai Alina Yunacheva (LC Pärnu), 3-5 kohta jagasid Iti Mei Neio (LC Anija), Sandra Kaiste (LC Kuressaare Piret), Otomar Saare (LC Ülenurme) ja 6. kohale tuli Keira Tuisk (LC Kuressaare Piret).

Suur tänu kõikidele osavõtjatele!

Eneli Ojasoo
Rahuplakati Toimkonna esimees

 

Vaata rohkem pilte galeriist

 

 

Scroll to Top