VÕTAME 2020 LIONSAASTA KOKKU

Head lionid, sõbrad

Esimene pool meie ühisest lions-aastast on lõppemas. On olnud eriline ja keeruline aeg igas mõttes aga lionid on olnud väga tublid. Me oleme täna ühiselt hingav heategevusorganisatsioon, meil on moto millest on Teie kõigi kaasabil saanud arvestatav bränd. Meie liikmeskond on suurenenud ligemale 100 liikme võrra, lahkunud on 30 liiget ja kõik mitte omal tahtel. Meenutame neid hea sõnaga. Sündinud on uued klubid LC Tallinn Kakumäe, LC Valga Säde, LC Kilingi-Nõmme. Oleme teinud 4466 tundi vabatahtlikku tööd ja meie lahkusest on osa saanud 2555 inimest. Need on numbrid mida meie tagasihoidlikud lionid on enda kohta avaldanud peamaja kodulehel. Maailmapresidendi sõnul on kogu maailmas kaasatud 20% enam uusi liikmeid ja asutatud 52% rohkem uusi klubisid kui möödunud aastal. Meie võime olla uhked, et meie saavutused on oluliselt paremad. On olnud ilusaid hetki koosviibimistel Ojakol ja Kuremaal, lahkusepäeva tähistamisel ja mida imelist on korda saatnud meie klubid. Me teame täna tänu Facebookile ja kodulehele ka oluliselt rohkem teiste klubide tegemistest ja elame koos üksteisele kaasa.

Algamas on uus kalendriaasta ja esimene suur ülesanne on leida uued kandidaadid II asekuberneri kohale. Vaadake klubides, tsoonides, regioonides liidritele otsa- nemad on need uued ja kui nad ei julge siis julgustage ja toetage neid!

Endiselt möllab pandeemia, mis on paljudele tegemistele vajutanud pitseri. Loodetavasti saame sellest uue aasta alguses jagu. Seda enam on hinnatav Teie panus ja pühendumus meie eesmärkide täitmisele.

Tänan kõiki kes Te olete lionid ja teete head lihtsalt sellepärast, et tahate.

Soovin Teile rahulikke pühi ja lahkust täis uut aastat!

Teie kuberner,

Enno Rõõs