17.aprill on Lions Gala Paide Muusika ja Teatrimajas

17. aprillil toimub 2021. aasta üks selle hooaja tippsündmusi – Lions Gala „Lahkus loeb“. Sedakorda saame kokku rangeid koroonareegleid trotsides, mis aga ei vähenda kuidagi meie peo kvaliteeti või sisu. Vastupidi, ehk võtame isegi suuremalt ette ja püüame kontaktivaesel ajal hakkama saada võimatuga.

Õhtut juhivad Paide Teatri professionaalsed näitlejad, kes, innustununa meie motost „Lahkus loeb“, kavatsevad meile tõeliselt näidata, mis lahkus meile tähendab. Õhtu jooksul on palju üllatusi ning esineb meie Lahkuse päeva patroon Elina Nechayeva, Lioneid tantsutab Funkifize ja Marvi Vallaste (kui muud moodi ei saa, siis tantsime ruutu ja kasvõi loosiga – kuid tantsu saab!).
Ka toitlustus on viimasepeal nagu Paides alati. Vajadusel rakendame täiendavaid hajutusmeetmeid toidu serveerimisel.

Pidu toimub Paide Muusika- ja Teatrimajas. Early Bird piletid on juba müügil hinnaga 65 eurot. Kui pileteid jagub, siis 1. märtsist kerkib hind 75 eurole. Praeguste reeglite järgi mahub majja vaid 270 inimest. Arvestades asjaolu, et paljud tulevad kaaslastega ning ka Paide Lions klubi liikmed võtavad juba paraja portsu pileteid ära, on kohti üsna piiratult. Nii et kiirustagem – kohti jagub sel aastal vaid kiirematele. Kui reeglid peaksid leevenema ning saame pakkuda rohkem kohti, anname sellest ka kiirelt teada.

Pileteid ostes saate kohe valida ka majutuse. Oleme broneerinud terve linna majutusasutused 17. aprilliks ning meie hinnad on enamikus kohtades soodsamad kui tavahinnad.

Samuti oleme siiski arvestanud ka kõige halvema stsenaariumiga: Kui riik keelab meie ürituse ära, siis saab piletiraha tagasi 3 eurot väiksemana. See 3 eurot jääb piletivahenduse kulude katteks.

Paide Teater, Elina Nechayeva ja Marvi Vallaste on oma kutsed saatnud ka sõnas!

KOHTUME PAIDES!

OSTA PILET ja MAJUTUS SIIT