LC Tähtvere heategevuslik õunamahl TÜ Kliinikumi covid-osakondadele

LC Tähtverel oli reedel, 30.aprillil, suur rõõm ja au üle anda 180 liitrit klubi heategevuslikku õunamahla TÜ Kliinikumi covid-osakondades töötavale personalile, et turgutada eesliinil olevate meditsiinitöötajate tervist kodumaise mahlaga.

Üleandmine toimus kliinikumi Lunini tänava poolse sissekäigu aatriumis. Kliinikumi poolt olid mahla vastu võtmas sisekliiniku ning anestesioloogia ja intensiivravi kliiniku töötajad koos Ilona Pastarusega, kes on kliinikumi õenduse ja patsiendikogemuse juht.

Klubi poolt andis mahlad üle klubi president  ja heategevusliku idee autor Tauno Kõomägi.

Mahlad läksid  jagamisele kõigi kliinikute vahel, kus moodustusid covid-osakonnad. Lisaks eelnimetatud kliinikutele viidi mahlad veel kopsukliinikusse, südamekliinikusse ning spordimeditsiini ja  taastusravi kliinikusse.

Nüüd on LC Tähtvere klubi logo ka TÜ Kliinikumi kodulehel toetajate hulgas.

Teeme koos head!

Scroll to Top