LC Viljandi Ellips tähistas 20. aastapäeva heategevusprojektiga “Rõõmsaid unenägusid”

Reedel, 30. aprillil tähistas Lionsklubi Viljandi Ellips tegutsemise 20. aastapäeva.
Sel aastal tähistasime sünnipäeva heategevusprojektiga „Rõõmsad unenäod“.
Heategevusprojekti „Rõõmsad unenäod“ idee kasvas välja ühest varasemast heategevusüritusest. Nimelt tegeles lionsklubi Viljandi Ellips varasematel aastatel skandinaavia lionsklubidelt saadud abisaadetise laiali jaotamisega abivajavatele peredele. Nähes reaalselt abivajavate perede elukorraldust ja nendega suheldes, selgus, et peredel on küll tihti olemas igapäevaseks eluks vajalik, aga puudub korralik voodipesu. Puudustkannataval perel ei ole võimalik ise soetada voodipesu ja seda ei pakuta ka abina. Nad vajaksid tekke ja patju koos voodipesuga (tekikott, lina, padjapüür, tekk ja padi).
Igaüks meist teab, et hea enesetunde tagamiseks on eriti tähtis hästi välja puhata, et võiksime kogu päeva end aktiivsena tunda. Milline on hea puhkamise retsept? Kahtlemata sisalduvad selles: puhas voodipesu, mugav padi ja tekk. Soovime aidata vähekindlustatud peresid, et nende unenäod oleksid rõõmsad ja uni hea!
Eelmisel aastal kinkisime Viljandi valla abivajavatele peredele 66 komplekti voodipesu.
Sel aastal kingime Viljandi linna abivajavatele peredele 40 komplekti: tekk, padi ja voodipesu.
Voodipesukomplektid on õmmeldud Viljandi väikeettevõttes Votex House, kellele meie tellimus oli praegusel keerulisel ajal teretulnud.
Voodipesukomplektide üleandmine Viljandi linna sotsiaalametile toimus teisipäeval, 4. mail, raekoja ees, värskes õhus.
Kingituse tegemist toetas ka Lions Eesti D-120 piirkond 400-euroga.
Lahkus loeb!