Täpset silma ja kindlat kätt! Tule Lions Discgolf Cupile 2021

Saku Lions Klubil on üüratu au kutsuda kõiki lõvisid, leosid, leedisid ja ka lionismiga mitte seotud mängijaid Lions Discgolf Cupile 2021 , mis toimub 24.10.2021 just selleks võistluseks uued modifikatsioonid saanud Saku discgolfi pargis. Kogu vajaoleva info leiad altpoolt, turniiri discgolfmetrix lehelt või Facebooki ürituse alt. 

Kogutud tuluga toetame vaimse tervise esmaabi koolituse läbiviimist Saku valla õpetajate, treenerite ja noorsootöötajate seas.

AJAKAVA

Võistlus algab kell 12.00 modifitseeritud Saku discgolfi pargis. Kohaloleku kontroll 11.00-11.45.  Võistlus toimub neljastes või viiestes poolides. Peale võistlusringi saab kohapeal keha soojendada sooja supi ja kuuma teega.    

OSALUSTASU

15 EUR – Tasuda on võimalik kohapeal sularahas või ülekandega. NB! Tegemist on heategevusliku üritusega. Kogutud tuluga toetame vaimse tervise esmaabi koolituse läbiviimist Saku valla õpetajate, treenerite ja noorsootöötajate seas. Osalemiseks on nõutud esitada kehtiv vaktsineerimistõend või negatiivne koroonatest, mis ei ole turniiri alguseks vanem kui 48 tundi.
Saku Lions Klubi MTÜ, 
Swedbank EE052200221031170717

 RADA

Mängitakse Saku Discgolfipargi modifitseeritud rajal üks ring.

FORMAAT

Poolid moodustuvad loosimise/juhuslikkuse alusel, kuid võimalusel jälgitakse, et igas poolis oleks vähemalt üks edasijõudnud mängija. Võistlus toimub kolmes divisjonis. Harrastajad, edasijõudnud ja Lõvid.

REGISTREERIMINE

Registreerimine toimub e-kirja teel lc.saku@lions.ee  või DISCGOLFMETRIX keskkonnas  https://discgolfmetrix.com/1942427

Meili teel registreerimisel tuleb saata mängijate nimed, divisjon ja lõvide divisjonis võistlemise korral ka esindatava lionsklubi nimi. Registreerimise tähtaeg on 23.10.2021Võistlustulemuste märkimine toimub discgolfmetrixi keskkonnas. 

AUTASUSTAMINE

Autasustatakse iga divisjoni kolme paremat. Autasustamine toimub kohe peale võistlusringi. Peale võistlust on osalejatele ka loosiauhinnad!

REEGLID

Mängitakse PDGA (Professional Disc Golf Association) reeglite järgi  http://discgolfiliit.ee/wp-content/uploads/2015/11/150814_discgolf_reegliraamat_a6_105x148_bleed3.pdf

Ringi ajal on suitsetamine ning alkohoolsete jookide tarbimine keelatud.

Korraldaja jätab endale õiguse teha ajakavas ja juhendis muudatusi.
Lisainfo:

Robin Lilleorg

Saku Lions Klubi

+372 5030331