LC Tallinn Kakumäe kutsub hääletama nende esitatud ettepaneku poolt

Kakumäe rand on väga ilus paik vabas õhus ning looduses viibimiseks, eriti rannahooajal. Kahjuks aga on praegu rannas puudulikul tasemel sanitaarvõimalused. Need elementaarsed tingimused on olulised kõigile, kes seda randa armastavad ning tunnevad muret ranna ja merevee puhtuse pärast. Oluline on see iseäranis neile rannakülastajatele, kes on kaugemalt tulijad ja soovivad pisut pikemalt rannamõnusid nautida.

Esitasime klubi poolt Tallinna kaasava eelarve raames projekti rajada Kakumäe randa ilus ja funktsionaalne paviljon, kus on vee ja äravooluga tualetid, välidušid, joogikraan, ema-lapse tuba, hoiukapid jne.

Elementaarsete hügieenitingimuste loomisega saab rannast ideaalne ajaveetmise koht igas vanuses ja eri vajadustega inimestele. Säilitame senise looduskeskkonna ja naudime seda aastaringselt. Muudame avaliku ruumi kõigile mugavaks!

Kui see teema sind kõnetab, anna oma hääl Haabersti 2 projekti toetuseks!https://www.tallinn.ee/…/Haabersti-kaasava-eelarve…

Oleme tänulikud

Meie projektist on juttu ka Pealinn.ee lehe artiklis https://pealinn.ee/…/kaasav-eelarve-aita-otsustada-kas…/

Parimate soovidega,

Kaja Pirnpuu, LC Tallinn Kakumäe

I asepresident

Scroll to Top