LC Valga Säde kampaania “Aita katta jõululaud”

LC Valga Säde naised soovivad rahulikku pühadeaega ja südamesoojust kõikidesse kodudesse.

Jõulueelne aeg on LC Valga Säde liikmetele olnud toimekas ja rõõmuküllane. Pühad on hetk, mil olla koos perega ning nautida kodusoojust, unustada hetkeks argitoimetused ja –mured ning lasta ennast kanda headusel. Kuna naisteklubi eesmärk on pakkuda tuge, siis võtsid sädenaised enda südameasjaks tagada võimalikult paljudele peredele pühadeks rikkalikum toidulaud. Nii kasvas ideest välja kampaania „Aita katta jõululaud“ ning väike jõuluime jõudis paljude peredeni.

Detsembrikuu kahel sündmusel – kuusetulede süütamisel ja Piiriäärsel jõululaadal – võisite leida rõõmsaid LC Valga Säde naisi toimetamas ja lahkeid naeratusi jagamas. Täname kõiki abivalmeid inimesi, kes ostsid heategevuslikku õnneloosi või said osa Säde naiste küpsetistest ning kosutavast jõuluglögist. Müügist saadud tulu koguti heategevusfondi, mida kasutati kampaania eesmärgi täideviimiseks.

Rikkalikuma toidulaua saamiseks tehti lisaks aktiivselt tööd erinevate ettevõtete ja koostööpartneritega. Südamlik tänu kampaania toetajatele ja kaasalööjatele: AS Atria Eesti, AS Bacula, Valga Põhikooli KiVa tiim, AS Lõuna Pagarid, kauplus Magaziin, AS Sangaste Linnas, Valga Kultuuri- ja Huvialakeskus, Valga vald, Coop Eesti. Tänu teie lahkusele nägime üllatuskingitust üle andes tänulikke naeratusi ja silmis rõõmuhelki.

Lionsklubi Valga Säde soovib kõikidele rahulikke pühi ja lahkeid tegusid, sest lahkus loeb!

LC Valga Säde