Lõvirahvas lõõgastusretkel!

LC Paide Bastioni lõvipere jääb viimase tegevusaastaga igati rahule. Vaatamata keerulisele pandeemia ajale, on klubi oma eesmärgid kenasti realiseerinud. On kogutud arvestatavad vahendeid, et aidata diabeeti põdevate laste ravivahendeid ja organiseerida koolilastele silmade tervise kontrolli läbi mitme aasta.
Pingelise töötamise kõrval on oluline koht klubi tegevuses ka vaba aja veetmisel. Klubi energiline ja teotahteline president Aivar Tubli on aktiivselt toonud meie tegemistesse uudsust ja omanäolisust.
28. jaanuaril sõitsid klubi lõvid Peipsi järvele, et koos veeta sisukas kalapüügi päev. Harrastasime ja õppisime jääpealset kalapüüki. Lõunaks oli Aivar organiseerinud kalasupi söömise järve jääl. Asjakohased olid kalameeste humoorikad jutud ning kalade püügi juures oli tunda ka võistkondlikku hasarti. Pimeduse saabudes sõidutas veli Aivar kohalolijad kenasti mootorsaaniga kaldale. Järgnesid saunamõnud, kalade kaalumine, mõõtmine ja ettevalmistus temaatiliseks õhtusöögiks.
Tublimaid tulemusi saanud osalejad said tänuks ja autasuks ahvenakarikad ning kõiki tänati osalemise eest tänukirjadega. Aivarile sai osaks klubiliikmete suur tänu ja südamlik aplaus väga toreda päeva organiseerimise eest.
Selliselt toimus üks suurepärane üritus „Peipsi ahven 2022“.
Peatselt on kavandamisel ka talvine kalapüük Pärnu lahel. Samuti jäi kõlama ühine soov jälle kokku saada järvel „Peipsi ahven 2023“ettevõtmisel.

Kirjatükk ja fotod lion Raivo Rajalt
LC Paide Bastion pressisekretär