LC Tähtvere kevadised heateod

Heakorratalgud Tammistu mõisapargis

Kevad algas LC Tähtvere klubil õige toimekalt ja tegusalt. 19.04.22 olime abistamas Eesti Agrenska Fondi kevadiste koristustöödega Tammistu mõisapargis. Kokku sai riisutud suur hulk puulehti ja mõisapark sai kohe palju puhtam. Eesti Agrenska Fond on kaasaegne puudega lastele, noortele ja nende peredele suunatud nõustamis- ja arenduskeskus Eestis. Meil on hea meel, et saime kasulikud olla ning aitame meelsasti teinegi kord.

 

Ilmaennustusvõistlus ja presidendipuude istutamine

1.mai on meie klubi jaoks traditsiooniliselt oluline kuupäev. Juba 28ndat korda toimus meil traditsiooniline heategevuslik ilmaennustamine. 01.05.22 kogunesime Ilmatsalu Huvikeskuse lipumasti juurde ja mõõtsime täpselt kell 12.00 temperatuuriks +11,0 kraadi. Kokku esitati 278 ilmaennustust, täpseid ennustajaid oli 5. Kogu ilmaennustuse eest saadud tulu läheb SA Minu Unistuste Päev toetuseks, et aidata ühe puudega lapse unistuse täitumisele kaasa.
Pärast temperatuuri mõõtmist seadsime sammud Ilmatsalu Lasteaeda Lepatriinu, kus meid ootas lasteaia juhataja Inga Väikene. Meil oli suur rõõm kinkida lasteaiale 3 uut puud, mida oli õuealale väga vaja. Ühtlasi said meie praegune president Liivi Türbsal, eelmine president Tauno Kõomägi ja üle-eelmine president Eneli Ojasoo maha istutada oma presidendipuud. Lasteaed Lepatriinu õueala sai kahe kasepuu ja ühe pihlaka võrra kaunimaks.

Korrastustööd Maarja külas

03.05.22 saime üle mitme aasta taas abiks olla Maarja küla sõprade juures, kus meid eesotsas Ly Mikheimiga väga oodati ja võeti vastu toreda kohvilauaga. Ladumist ootavate puude virn tundus esmapilgul küll väga suur, aga koos saime hakkama ning selle tunnistuseks kerkisid õuele talve ootama uhked puuriidad. Meister Jaani oskuslikul juhendamisel valmisid meie meeste poolt kõrged riiulid külamajja. Tore oli koos külarahvaga rõõmustada tehtu üle.

 

 

 

 

 

Heategevuslik müük Tartu Kevadlaadal

14.05.22 toimus Tartus Kevadlaat ja soovides ikka head teha, osalesime laadal heategevusliku pannkoogi ja õunamahla müügiga. Minekut oli nii kookidel kui ka õunamahlal. Rõõmustasime nii suuri kui väikseid pannkoogisõpru. Kogu laada müügist saadud tulu läks samuti SA Minu Unistuste Päev toetamiseks. Saime taaskord kinnitust, et heategevus läheb inimestele üha rohkem korda ning ajame õiget asja, et teeme koos head.