LC Tähtvere aitas noore neiu unistuse ellu viia

LC Tähtverel on läbi aastate olnud prioriteediks aidata lapsi ja noorukeid. Juba kolmandat aastat järjest oleme toetanud SA Heategevusfondi Minu Unistuste Päev, et aidata üheskoos haigete laste unistuste täitumisele kaasa. Sel aastal oli meil võimalik aidata koos SA Heategevusfondi Minu Unistuste Päev korraldajatega andekat noort neiut Carmen Sofia Kivi, kelle unistuseks oli oma isikliku raamatu ilmumine. Carmen Sofia Kivi jaoks on saatuse tahtel pliiatsi käes hoidmine ja raamatulehe keeramine keeruline ning aeganõudev, kuna sündimisel tekkinud hapnikupuuduse tõttu ei ole tema käed ja jalad arenenud õiges tempos. Ta kirjutab arvutiga kiiremini küll kui pliiatsiga, ent sedagi vaid ühe sõrmega. Sellele vaatamata ilmus Carmen Sofial esikraamat „Unistuste päev“, mille esmaesitlus toimus Tartus 21.05.22. Südamlikul ja emotsionaalsel esitlusel olid kohal ka meie klubi liikmed Inga Sadrak ja Õie Männik, kes andsid klubi poolt üle koos heategevusliku õunamahla pakiga 1000 eurot, toetamaks raamatu väljaandmist. Kaante vahele on kogutud luuletusi ja lühijutte
viimastest aastatest. Heategevusliku raha kogusime klubi traditsioonilistelt 1. mai ilmaennustustelt ning oma kätega korjatud ja mahlaks villitud õuntest, mida müüsime üritustel ja Tartu kevadlaadal.

Imeline tunne on head teha, eriti kui see teeb kedagi õnnelikuks. Ja Carmen Sofia Kivi on õnnelik, sest tema unistus täitus!

TEEME KOOS HEAD!

Heade soovidega,
Diana Kõomägi
LC Tähtvere pressisekretär