Palliralli 2023 Viljandi Lauluväljakul

LC Viljandi Fellin kutsub heategevuslikule Pallirallile!

6.mail kell 12:00 toimub Viljandi lauluväljakul juba kolmas heategevuslik perepäev Palliralli.

Meeleoluka ürituse peaesineja on Piip ja Tuut Teater, kelle vahvad tegelased juhivad ka päeva. Perepäeva aitavad sisustada Viljandimaa laulu- ja tantsulapsed. Lastalal saavad kõik soovijad teha endale näomaalingud ja pere pisemad aega veeta batuudikeskuses. Palliralli päeva tipphetkeks on pallide veeretamine ja võitjapallide (peaauhindade) väljaselgitamine. Lisaks peaauhindadele on kavas loosida kõigi osalevate pallide seast välja loosiauhinnad. Kogu Pallirallist laekuv tulu läheb Viljandimaa diabeedihaigete laste ja noorte toetuseks!

Soeta Palliralli number siit www.palliralli.ee

Lisainfo: kairitolev@gmail.com