Löwenruh kuldnokad said korrastatud pesakastid

Laupäeval, 25. märtsil korrastasid Kristiine Linnaosavalitsuse eestvedamisel kogukonna vabatahtlikud ja lionsklubi Tallinn Kristiine liikmed Löwenruh pargis lindude pesakaste, mis olid paigaldatud kaks aastat tagasi Kristiine lionsklubi poolt.

Lionsklubi Tallinn Kristiine liikme, Eesti lionspiirkonna kuberneri Alar Rästa sõnul näitas tänane pesakastide ülevaatus, et linnud on Löwenruh pargis omale meeldivad kodud leidnud, pesakastid olid heas korras ja pärast väikest sanitaarhooldust taas valmis pakkuma õdusat pesapaika.

Kaks aastat kasutusel olnud pesakastide sisemus näitas, et linnud on oma elamisega rahul ja võib eeldada, et peagi algaval pesitsusajal leiavad taas oma lemmikpesakastid üles. Lionsite paigaldatud on 25 pesakasti.

„Heategevusega tegelevad Eesti lionsid on üle riigi kevadhooajal tegelemas erinevate keskkonnaprojektidega, istutades metsa, hooldades parke ja haljasalasid ning nüüd uue ettevõtmisena aitame linde nende kinnisvara hoolduses,“ selgitas kuberner Alar Rästa.

Linnaosavalitsuse poolt olid varutud tööks vajalikud abivahendid ja kõigile pakuti pirukat ja talgusuppi.

Vaata galeriid Pealinn.ee lehelt

Scroll to Top