Palliralli 2023

Laupäeval, 6.mail toimus Viljandis LC Viljandi Fellin poolt korraldatud heategevuslik Palliralli Viljandi ja Viljandimaa diabeedihaigete laste toetuseks.

Meie usinad Lionsid lugesid laupäeval kokku veerenud pallid üle ja said täpselt 1283 Rallipalli, mis uudiste valguses on 58 palli võrra rohkemgi, kuna viimase minuti ostjaid lisandus sedavõrd palju juurde.
Esinesid:
Viljandi Muusikakool – solistid – Eva Mai Riin Viira, Klara Mägi ja Kiiri Katrin Vingisaar. Soliste saatis pärimusmuusika Ansambel HARU.
Tantsisid – Segarühm Ru-Le-Me;

S-Stuudio tantsijad – Mellifera rühm ja tantsu eelkooli Mängupesa tantsijad.
Viljandi Jakobsoni Kooli balletistuudio tantsijad.

Päeva juhtisid Piip ja Tuut ning lastele pakkusid rõõmu Viljandi Kunstikooli näomaalijad.
Üritust kajastasid lisaks:
ERR
SAKALA
Pallirallit sponsoreerisid/toetasid – korraldusel, loosiauhindadega, oma oskuste ja teadmistega ning teenustega:
TaaVID Meedia OÜ, Piip ja Tuut Teater, Premier Hotels OÜ – Hotell Sophia ja Pallas Art Hotel, OÜ Tarum Ehitus – Batuudirent “Mulgimadin”, Linus Medical OÜ, Viljandi Kunstikool, Viljandi Muusikakool, Segarühm Ru-Le-Me, Ansambel HARU, Viljandi Jakobsoni Kooli balletistuudio, S-Stuudio, Rändava sauna festival – MTÜ Bonifatiuse Gild, Lotemaa, Mahe Eeriksaare OÜ – Eeriksaare Väetee, Restoran Ormisson ja kohvik, Viljandi Lennuklubi/Viljandi Flight Club, Tactical Solution OÜ – Tactical Foodpack, MyFitness Viljandi, Elev OÜ, Viljandi vald, OÜ Rõngu Pagar, Anna Volmer Photography, Stokker Eesti – Viljandi esindus, Mischa OÜ – Paulina käsitööjäätis, Maitsev keerusai jäätisega, Gem Factory OÜ, Viru Talu Koduresto, Kidzone TV, MTÜ Tarvast Motoklubi – Raassilla RX, A.T. Epopõrandad OÜ, Piihiit OÜ – Mesimari, Viljandi UKU keskus, OÜ Hetika, Jaanaga Viljandis, Woolish Knitting OÜ, Amarsemis OÜ, OÜ Aktiva Mets, Expert Baltic OÜ, Leigola OÜ, Kaare Puhkemaja, Marleeni Ilutuba, AegaOn OÜ, Mykene Viljandi OÜ, LC Kolga-Jaani!
Sündmust märkasid ja kajastasid Ajaleht Sakala, ERR.ee, Raadio Ring FM!
Heade soovidega
Tiina Pitsenko
LC Viljandi Fellin
Scroll to Top