LC Tähtvere Ilmaennustus ja presidendipuu istutamine

1.mai on LC Tähtvere jaoks traditsioonide rohke päev, mil on tavaks saanud mõõta temperatuuri ja istutada presidendipuu.
Klubi traditsiooniline heategevuslik ilma ennustamine toimus tänavu juba 29-ndat korda. 1. mail, kell 12.00, oli Ilmatsalu Noortekeskuse lipumasti varjus temperatuur 10.5 kraadi. Kokku jõudis meieni 356 ennustust ja koos rahaliste annetustega kogusime kokku 772 eurot, ühe Lõuna-Eesti raskesti haige lapse unistuste päeva toetuseks. Täname kõiki, kes kaasa lõid! Ootame uusi ennustusi taaskord juba järgmise aasta 31. märtsiks 2024.
Presidendipuu sai selgi aastal istutatud Ilmatsalu Lasteaia Lepatriinu õuealale. Klubi president Aili Adamsoni kinkis lasteaiale kauni pihlaka, mis sai istutatud kenasti eelmisel aastal istutatud puude kõrvale.
Jätkame ikka traditsioonidega ning järgmisel aastal on juba uued ennustused ja uus puu.
TEEME KOOS HEAD!
LC Tähtvere

Scroll to Top