LC Tähtvere ja LC Tartu Toome tegid Tartu kevadlaadal koos head

6.mail toimus Tartus traditsiooniline kevadlaat, millest võtsime osa juba kolmandat korda. Seekord ühendasime jõud LC Tartu Toome klubiga ning olime väljas heategevusliku loterii, õunamahla ja vahvlite müügiga, et toetada Tähtvere Avatud Naistekeskust.
Hõrgud vahvlid, nii magusad kui soolased küpsesid LC Tartu Toome tublide naiste käe all. Vahvleid oli kokku ligi 200 tk ja peaaegu kõik läks kaubaks. Heategevusliku loterii kus iga loos võitis, korraldas LC Tähtvere. Auhindu oli kokku üle 600. Auhinnafondi toetasid lisaks sponsoritele ka LC Tähtvere klubiliikmed ja LC Tartu Toome klubi. Täname südamest kõiki, kes panustasid!
Vaatamata jahedale ilmale oli laadal külastajaid palju ja meie õnneks leidus nende seas palju lahkeid inimesi, keda meie tegevus kõnetas. Kes tuli vahvlit ostma, tegi ka loteriiostu ja vastupidi. Nii me rõõmsalt õlg-õla kõrval toimetasime ja kogusime kokku 803 eurot.
Kogutud rahaga toetame Tähtvere Avatud Naistekeskuse poolt korraldatavat teraapilist suvelaagrit lähisuhte vägivalda kogenud naistele ja lastele. Keskuse juhataja Pille Rivese sõnul on neil väga suur nõudlus just psühholoogilise nõustamise järele, kuid selle kättesaadavus on tihtipeale raskendatud, kuna tasuta teenusele on järjekorrad väga pikad. Tasuline teenus ei ole aga enamikele abivajajatele taskukohane. Meil on hea meel, et saame Tähtvere Avatud Naistekeskust omalt poolt aidata ning tunnustame neid tänuväärt töö tegemise eest.
Täname LC Tartu Toome liikmeid toreda koostöö eest laadal! Koos on ikka lõbusam ja kergem head teha.
TEEME KOOS HEAD!

LC Tähtvere

Scroll to Top