LC Tallinn Kristiine esitab Lion Alar Rästa Eesti Lionspiirkonna II asekuberneri kandidaadiks

Austatud lionid ja LEOd!

Lion Alar Rästa on LC Tallinn Kristiine asutajaliige liige alates 1995 aastast ning klubi on tunnustanud tema pühendumist heategevusele, head veenmisjõudu ja suhtlemisoskust.
2001/2002 lionsaasta piirkonna kuberner kutsus ta piirkonna teabetoimkonna esimeheks ja meeldejäävaks osutusid nii kuberneriklubi korraldatud lionite pere-suvepäevad kui aastaballid, millised on siiani oma edukuse ja osavõtjate rohkusega nende ürituste esireas.

Olles LC Tallinn Kristiine president aastatel 2002/2003 ja 2010/2011 organiseeris ta lisaks aktiivsele klubi heategevusele ka klubi osaluse piirkonna korraldatavatel ettevõtmistel, luues koduklubist maine kui elujõulisest ja aktiivselt tegutsevast .

Tema presidendiaastatel jätkati toredat traditsiooni lionismi sümboli – LÕVI kuju suure avalikkuse ette toomisega Tallinnas, Löwenruhe pargis, seal ürituste korraldamisega, milleks LC Tallinn Kristiine organiseeris ja tasus selle lõvikuju restaureerimise tuntud skulptori Tauno Kangro abiga. Selle kuju juures tehakse uute lionsklubide asutamiskoosolekutel ühispilte, siia tuuakse ka külalisi väljastpoolt kodumaad.

Alari aktiivsel osalusel korraldas LC Tallinn Kristiine 2003 ja 2011 aasta lionsballi ja oli lions perepäevade korraldustoimkonna liige.

Lion Alar Rästa on olnud Eesti lionspiirkonna teabetoimkonna esimees aastatel 2001-2003 ja 2002/2003, toimetas sellel ajal ilmunud Lions ajalehe väljaandmist ning pälvinud selle töö eest kuberneride autasusid.
Kuni käesoleva ajani on Alar olnud kahel korral aktiivse lionina oma koduklubi presidendiks, kuulunud klubi juhatusse ja tema vedada on teabe- ja kroonikatoimkonna töö. Seda on korduvalt tunnustatud klubi tasandil presidentide tänukirjadega ning rinnamärgiga „Aktiivne lion“.

Lion Alar Rästa valdab inglise, soome ja vene keelt ja olnud tööalaselt tegev rahvusvahelisel tasandil aastaid. Selle kinnituseks on tema aastatepikkune töö Tallinna Linnavalitsuse Raepressi juhina.

Sellise panuse ja pühendumisega ning piisava rahvusvahelise suhtlemise kogemusega lion on vääriline kandideerima Eesti Lionspiirkonna II asekuberneriks.

Lion Alar Rästa kandidatuuri II asekuberneriks esitas LC Tallinn Kristiine üldkoosolek 11.veebruaril 2020.

Kalev Kaasiku
LC Tallinn Kristiine president 2019/2020

Alar Rästa kandidatuuri toetavad oma klubi liikmetena täiendavalt:
Toivo Riimaa
Piirkonna kuberner aastatel 2000-2001
Peeter Lepp
Piirkonna kuberner aastatel 2001-2002,
Vello Tamm
Piirkonna kuberner aastatel 2010-2011
Arvi Perv
Piirkonna kuberner aastatel 2018-2019

Tallinn, 11. veebruar 2020