LC Tallinn Vanalinn on  30 aastane!

LC Tallinn Vanalinn on üks vanematest Eesti piirkonna klubidest. Loodud Nõukogude ajal, siis kui Soome lionid pääsesid sisse, kui eestlased välja ei pääsenud. Meie asutaja oli LC Espoo Meri.

Meie Charterpidu oli planeeritud 21. märtsile, kuid olude sunnil lükkame selle edasi. Loodame pidu pidada 5. juunil.

Praeguses klubis on veel 4 asutaja liiget ja klubi vaim on alles. Neli meie liiget on olnud Eesti piirkonna kubernerid, isegi kaks samast perekonnast! Oleme andnud oma panuse nii ühiskonnale, kui ka rahvusvahelisele organisatsioonile.

Näiteks toetasime aastaid Tarmo Samatauskast ja tema perekonda. Kahjuks täna Tarmo enam meie seas ei viibi. Istutasime puu Vanalinna müüri äärde kui saime 20 aastat vanaks, nüüdseks on see puu jõudsasti kasvanud. Kui lionism sai 100. aastaseks, siis kinkisime linnale kolm pinki, neid aitas “sisse õnnistada” rahvusvaheline president BOB Corlew. Praegu on meil klubi liikmeid vähem kui õitse aegadel, tingitud suurest valiku võimalusest ühiskonnas aktiivne olla. Kuid tegeutseme edasi!

Oma peol mälestame ja peame meeles kõiki meie presidente, kes on andnud panuse meie toredale ja tegusale klubile. Meie asutaja klubi on läinud hingusele kuid ise oleme asutanud kolm klubi ja nende esindajad on kõik kutsutud. Mul on hea meel et olen olnud LC Vanalinna klubi liige 28 aastat ja kavatsen edasi olla. Meil on koos tore ja suudame koos aidata neid, kelledel abi vaja.

PDG Liis Klaar