LHV pangalt suurepärane võimalus kogukonna klubidele

LHV pangast on Lions infole saabunud järgmine tore sõnum:

Lions klubide panus kohalikesse kogukondadesse on väga suur, ühisel nõul ja jõul luuakse kogukondades olulist väärtust (olen seda eluaegse Saku elanikuna Saku Lions klubi pealt näha ja kogeda saanud), võiks selle info edastamine Lions klubide listi olla igati kasulik.

Nimelt otsib LHV üle Eesti neid inimesi ja kogukondi, kes tahaksid oma kodukohas mõne väärtusliku või tähendusrikka hoone või objekti taastada, renoveerida või rajada. Tegemist on LHV ellu kutsutud toetusprogrammiga „Kes teeb ära?“, mille toetusfond on tänavu 20 000 eurot ning esmakordselt valitakse avaliku konkursi korras välja, millise kogukonna jaoks tähtsa hoone või objekti rajamist seekord toetatakse. Projekte oodatakse aprillikuu lõpuni.

Toetusprogrammi idee sündis mullu, kui meile jäi silma ettevõtlik Leesi küla kogukond, kes selle asemel, et vanast külapoe hoonest ilma jääda, otsustas selle ära osta, korda teha ja taasavada. Toetasime seda ettevõtmist 15 000 euroga. Nüüd otsimegi, kes sel aastal oma kodukohas midagi ära teeb.

Kogu vajalik info toetusprogrammi kohta on siin ja pressiteade lisainformatsiooniga siin. Samuti lisasin manusesse igaks juhuks ka üleskutse pildi.

Parimate soovidega

 

Marthi Lepik
kommunikatsioonispetsialist

LHV Pank     

Scroll to Top