Viljandi muuseumis avati näitus “LC Viljandi Ellips 20”

30. aprillil 2021 täitus Lions Klubi Viljandi Ellips asutamisest 20 aastat.
Näitus on pilguheit nende aastate tegemistele. See on koostatud, et inspireerida inimesi liituma Lionsi liikumisega. Aeg on meie suurim väärtus ja seepärast on väga tähtis, kuidas me seda kasutame. Tehes kedagi õnnelikumaks, muutume ka ise õnnelikumaks.

Näitusel on väljas klubi esemed, Lionsi liikumise meened ja sümboolika ning antakse lühike ülevaade Lionsi liikumisest Eestis.
Vaadata saab liikumise kõrgeimat autasu LCI Ambassador of Good Will, mis on Lionsi klubide rahvusvahelise liidu hea tahte saadik. Selle autasu pälvis Kalle Elster, Lionsi maailmaorganisatsiooni rahvusvaheline direktor ja juhatuse liige 2012-2014. Praegu on ta LCI endine rahvusvaheline direktor, protokolliliselt on see piirkonnas kõrgeim aste.

Näha saab kuberner 2016/2017 Raivo Kokseri 2015-2016 kogutud Lionsi märke ja vimpleid laiast maailmast ning kuberner 2008/2009 Liis Klaari ametipintsakut. Näitust ilmestab videoprogramm Lions Klubi Viljandi Ellips asutamisest aastal 2001. Samuti videoid rahvusvahelisest Lionsi kongressist Hawaiil, USA-s ja Jaapanis.
Näituse pani kokku Lions Klubi Viljandi Ellips ning kujundas kunstnik Mare Hunt. Tekstid toimetas Maarja Möldre, fotode autorid on Ülar Mändmets, Elmo Riig, Jaano Põlme, Veikko Vilen ja paljud teised.

Näitus on avatud 5. juunist 26. augustini.
Muuseumi näitusemaja on avatud teisipäevast laupäevani kella 10-17.

Olete oodatud näitusele!

Scroll to Top