Paides peeti meeleolukat piirkonna üldkoosolekut

Lionsaasta 2020/2021 hakkab lõppema ning viimane üldkoosolek on peetud.
Osalejaid oli selle aasta kohta rekordiliselt – kokku koos veebi vaatlejatega üle 100 lioni. Aitäh, see andis koosolekule kaalu ja kinnitas veelkord meie tugevat ühtekuuluvustunnet!

Valisime uued juhid järgmiseks hooajaks, kinnitasime ametisse koostegijad ja revidendi.

Teatavaks sai AASTA TEGU (konkurssi korraldab ja võitja selgitab LC Keila ning piirkonna juhatus). Võitjaks osutus ja rändkarika sai LC Tallinn Reval Diakoonia haigla abistamisega.

AASTATE TEOKS valiti ja kuldse tänuplaadi sai LC Kohtla-Järve – 10 aastat koos Kohtla-Nõmme lastekoduga.
Anti välja ka teine aastate teo tänuplaat LC Viljandi Ellipsile 9 aasta kolmikute ema Sigridi kõrval.
Valitud sai aasta Lion (valitakse regioonide poolt esitatud kandidaatide vahel).
Kandidaate oli kaks:

Võitjaks osutus 21 poolthäälega Brigitta Leif.
Kuulutati välja AASTA LEO kelleks osutus Tähtvere Leo-klubi president Mariliis Oja.
Hea energia ja teotahe oli kogu päeva vältel. Tõdesime, et lahkus loeb on hea moto ja seda seostatakse ka väljaspool meie organisatsiooni lionitega.
Mitme maakonna kohalik meedia on juba nõus kajastama heategusid. Suurlinnades veel raske pildile saada, kuid meie nähtavus ja kuuldavus on paranemas. Lahkuse päev 13.novembril ja presidentide vastuvõtud 24.veebruaril on saamas traditsiooniks. Autokleepse ja helkureid kasutame edasi. Meil on lõvipizza ja kuningate vesi, heategevuslik annetuskeskkond Lahkus Loeb. Oleme heategevusorganisatsioonide valikus kellele saab üle kanda tagastatavat tulumaksu. Meil on kolm uut klubi ja 5 klubi loomine veel töös. Meie visioon “Oleme suurim ja tuntuim heategevusorganisatsioon Eestis”, on heaks stiimuliks edasi liikumiseks.

Koosoleku teine pool oli veidi pidulikumas õhkkonnas kontserdisaalis, kus tegelikult toimus ära jäänud gala ja rock-kontsert minivariandis.
Pidulikumat poolt alustas meie patroon Elina Nechayeva väikese kontserdiga. Sõna said vastvalitud kubernerid. Järgnes tänukirjade, tänuplaatide ja rukkilille autasude üle andmine ja tublisid autasu kavalere oli kohal 55. Tänukirjad annab kuberner lionitele klubide esildiste alusel ja ka omal valikul hinnates panust jooksval lionsaastal. Rahvuslike, rukkilille autasude saajad valib välja kuberneride nõukogu klubide esildiste alusel pikaajalise panuse eest lionismi arendamisel piirkonnas. Autasude arv on reglemendiga piiratud ja kõik esitatud ei osutunud autasu saajate hulka. Nendele, kes seekord jäid välja andis kuberner kuldse tänuplaadi. Koosoleku protokollis on kajastatud kõik autasude saajad nimeliselt, kel huvi saab selle lähiajal liikmete veebis leida.

Edasi läks aga veel põnevamaks – tuled tõmmati maha ja valgus hakkas sähvima.
Paide Muusika- ja Teatrimaja tehniline personal ei olnud selle aastal midagi valgustanud ega helindanud ja andis tõesti oma parima.
Õhtupoolik lõppes kohaliku muusikakollektiivi Paradoks rock-akordiga. See oli ka Paradoksile erakorraline ülesastumine pärast novembrit 2019.
Kõigil oli kahju neist, kes ei olnud kohal ja ei saanud osa vahetust privaatkontserdist.
Ärge nüüd suvepäevi vahele jätke! Elamus ja emotsioon saab olema kindlasti vägev!