Õnneloos noorte vaimse tervise toetamiseks

Valga säravad ja aktiivsed Sädenaised on oma õla alla pannud, et toetada Valga vallas noori nende vaimse tervise paranemise teekonnal. Klubiõhtutele kutsutud külalistelt oleme saanud infot, et just erinevate teraapiate ja psühholoogilise nõustamise järele on tõeliselt suur vajadus. Terved ja rõõmsad lapse on aga meie tuleviku alus!
Selleks, et me saaksime oma abistava käe ulatada, osaleme vallas toimuvatel laatadel õnneloosiga. Aasta jooksul laadakalendrit jälgides oleme märgistanud vallas vähemalt neli laata, kus oleme väljas õnneloosiga. Õnneloosi õnnestumisele panid oma õla alla Otolux, Valga vald ja Eesti Hoiuraamatukogu. Viimane kord oli 11. juunil Valga-Valka linnapäevade raames toimunud Liivimaa laat.
Heategevusliku õnneloosi ostmisega saavad noori aidata kõik kodanikud ning meie saame jagada infot oma tegevuse ning vaimse tervise eest hoolimise vajaduse kohta. Loosis olevate esemete valik on lai ja nii täiskasvanu kui laps leiab endale midagi meelepärast.  Lahkus loeb!
LC Valga Säde