Piirkondlik Lionsite tenniseturniir 2022

Veel enne kui astroloogiline kalender näitas sügise algust, sai maha peetud üks korralik ja sportlik Lionsite vaheline tennise paarismänguturniir!
Selleaastane turniir toimus LC Saku eestvedamisel ja korraldamisel Saku tenniseklubi väljakutel. Saku lõvid olid teinud ilmataadiga korraliku kokkuleppe ja võistluspäeva hommikul tervitas kõiki osalejaid ilus, tuulevaikne ja sügiseselt soe ilm!

Eelregistreerimise põhjal osalesid paarid Keila, Kose, Tabasalu, Paide Bastion ja Saku klubidest. Peale loosimist ja võitluslikke alagrupimänge kohtusid poolfinaalides Saku I ja Keila ning Tabasalu I ja Saku II võistkonnad. Selleks hetkeks oli selge ka see, et ajalugu on sündimas ja Lionsite tenniseturniiri rändkarikale saab aastal 2022 graveeritud täiesti uus nimi kuna ei Keila, Saku ega ka Tabasalu olnud varem tenniseturniiril kõige kõrgemat kohta saavutanud.

Lähiajaloos on omavahel karikat edasi-tagasi liigutanud vaid Pärnu ja Kose klubid. LC Kose mängijad Joe ja Ermo, kes on olnud viimaste aastate konkurentsitud valitsejad, ütlesid, et nii nad seda asja ei jäta ja lubasid kindlat ja korralikku „Kam bäkki“ juba järgmisel aastal!

Pärast tuliseid poolfinaale tagasid koha finaalis Saku II ja Keila võistkonnad!

Finaalis suutis koduväljakueelise korralikult maksma panna LC Saku II võistkond koosseisus Mihkel ja Maido. Teise kohaga pidid seekord leppima LC Keila segapaar Diana ja Margus. Kolmanda koha saavutas LC Saku I meeskond Valdek ja Tanel, kes pärast pikka pusimist suutsid alistada väga südikat mängu näidanud Tabasalu segapaari Moonika ja Armini.

Kui mängud ja autasustamine tehtud, oli mahti aeg veidi maha võtta, nautida veli Ennu ja leedi Kairiti poolt grillil valmistatud hõrgutisi ja mõnusas ning sõbralikus seltskonnas lepiti kokku, et 2023.a. Lionsite tennise
paarismänguturniir toimub LC Paide Bastion vellede Maidu ja Aarne eestvedamisel!

Heateo heaks!

Tanel Peeters
LC Saku
pressisekretär 2022-2023