Lionite algatatud Tänukõne kampaania meediakajastused

Tänukõne kampaania on tänaseks lõppenud. Kogusime siia kokku kõik infokillud millest lionina selle kampaania kajastamise osas võiksid teadlik olla.

17 mail oli Kuku Raadio Maatunnis kaks intervjuud kampaaniast Tänukõne kiirabile ning selle koostööpartneritest Värska Sanatooriumist ja Maria talust. Intervjuud on ka kenasti järelekuulatavad podcast.kuku.postimees.ee.

Neljapäeva, 14.mai õhtul kell 19:00 korraldame koostöös Delfi ja RGB-ga ühiselt heategevuskontserdi, kus astuvad üles Jarek Kasari “Chalice”, Henrik Kalmet ning Ivo Linna ja Anti Kammiste.

Teisipäeva, 28.aprilli  õhtul, kell 19.00 korraldavad Lions, Delfi ja MyFitness ühiselt heategevusliku Zumba ühistreeningu.

Reede, 24.aprillil käis Kanal 2 saate Reporter Tallinna Kiirabi jaamas katsetamas elu kaitseülikonnas. Koroonareportaaž kiirabist: lahingus näeme!

Sama eetrilõiku kajastas ka Postimees esiloona: Reporter: Kuidas meditsiinitöötajad end kaitsevad? Mõlema kajastuse lõpus sai välja toodud ka meie kampaania info ja annetusnumbrid.

Neljapäval, 23.aprill kell 19:00 on Tänukõne kampaania toetuseks kontsert Delfi Live kanalis Elina Nechayeva, Peter Põdra, Tanja ja Mikk Saare osalusel. Suured tänud tehnilise teostuse eest Eventechile ja Kultuurikatlale! täpsem info Delfis.

Neljapäeval 23.aprillil oli tänukõne intervjuusid raadiojaamasid suisa 2:

  • kuberner Märt Viileberg andis Kuku raadios Madis Ligile intervjuu Tänukõne kampaania teemadel. Seda on võimalik järelkuulata siit alt lingilt:

http://podcast.kuku.postimees.ee/podcast/intervjuu-lionsklubide-tanukone-kiirabilemart-viilebergligi/

  • järgmine kuberner Enno  Rõõs andis Kesk-Eesti TRE Raadios ülevaate Lionismist Eestis ja Tänukõne kampaania eesmärkidest. Ka see on järelkuulatav siit.

Kolmapäevast, 22.aprillist on meie kampaania üleskutse olemas ka Postimehe veebis, suur aitäh Postimehe tiimile!

 

Tänu JC Decauxile ja Teliale on meie kampaania sõnumid nähtaval suurimatel Tallinna ristmikel.

 

Sotsiaalmeedias on meie sõnumid edasi jagatavad Facebooki Lions Piirkonna lehel ja Instagrammis