KONKURSI AASTA TEGU 2019/2020 NOMINENT: LC Tallinn City Kinoprojekt “Talve”

LC Tallinn City pakub välja omalt poolt Lions’ aasta 2019-2020 Eesti Lions’ piirkonna D-120 „Aasta Teoks“ klubi heategevusliku ettevõtmise: Kinoprojekt “Talve”.

LC Tallinn City otsustas 2019 aasta sügisel korraldada Lionitele ja nende sõpradele eraldi heategevuslik esilinastuse 2020 aasta suurima kodumaise filmiga “Talve”, mis sai filmitud Oskar Lutsu ainetel.

Projekti eesmärk oli korraldada eriüritus Lionitele ja nende sõpradele kinos, mille käigus kogutud piletitulu saaks klubi kasutada oma heategevusprojektide toetamiseks.

Projekt viidi läbi ajavahemikul 01. Oktoober 2019 kuni – 28. veebruar 2020 aastal. Projekti olid kaasatud kõik klubiliikmed.
LC Tallinn City leppis kokku filmi “Talve” levitajaga ja režissööri Kristian Taskaga eriürituse toimumise aja ja tingimused. Samuti lepiti kokku kino CocaCola Plaza suurima saali iSense kasutusõiguses. Talve eriseanss Lionitele ja külalistele toimus 6.veebruaril kell 18:30 CocaCola Plazas Tallinnas. Lisaks filmi esmaesitlusele toimus enne seansi algust ka lühike sõnavõtt Kristian Taska ning paari näitleja, Franz Malmsten ning Henessi Schmidt, poolt.

Kutse hinnaks kujunes 10 Eurot.
Projekti tulemusena müüdi kokku 413 piletit kogusummas 4030 eurot. Kutseid müüdi peamiselt teiste klubide liikmetele Eestis. Edukale müügile aitas kaasa ka argument, et tegemist oli sobiliku kingiideega jõuluvana kingikotti.
Teenitud tuluga toetasime klubi peamisi heategevusprojekte – SA Haraka Kodu ja MTÜ Lootuse küla vajamineva inventari soetamisel.

Projekti eestvedajaks ja koordinaatoriks oli veli klubi president Raul Johanson

Scroll to Top