LC Tallinn Meri noorpurjetaja toetus

19. juunil pidas LC Tallinn Meri Haven Kakumäel, Veetehnika messil heategevuslikku kohvikut, mille loteriist saadud tulu läks noorpurjetaja treeningu toetuseks.

Klubi president, Annika Malva, saatis Tallinnas toimetavatele purjekoolidele ettepaneku kandidaatide esitamiseks. Kokku laekus viis kandidaati neljast purjekoolist. Valik oli keeruline ning hääletus häälekas 🙂 Kuid lõpuks jõudsime üksmeelele ning treeninguteks toetuse sai Johanna Triinu Kazjava Tallinna Jahtklubi purjekoolist. Johanna Triinu on 17-aastane. Nende peres kasvab 4 last, kellest 2 käivad Tallinna Jahtklubi purjekoolis purjetamas.
Johanna Triinu Kazjava oli 2020a. klassis 29er Eesti meister. Sellel hooajal purjetab Johanna klassides 49er FX ja Laser Radial. Johanna Triinu on olnud nii talvel kui suvel vabatahtlik abiline noorte treeningute läbiviimise juures. Sellel kevadel läbis ta ka edukalt treenerite koolituse.
Messil kohtasime ka mitmeid toredaid lioneid. Oli võrratu päikeseline laupäev.

Scroll to Top