Pärnus toimus 19. augustil Koidula pargis juba kolmas kirjandusfestival

Pärnus toimus 19. augustil Koidula pargis juba kolmas kirjandusfestival. LC Pärnu Koidulal oli au ja rõõm sellest osa saada.

Seda suurepärast augustikuist üritust korraldati Pärnus kolmandat korda, seega saab rääkida tavast. Eesti keelt, kirjandust ja muusikat hindav ja austav üritust on olnud kõigile huvilistele tasuta. Mõeldud on erinevatele huvigruppidele, alates lastest kuni väärikamas eas osalejateni. Erinevad esinejad kirjanike ja muude kultuurikandjate poolt, mõttevahetused ja põnevad muusikalised etteasted pakuvad osasaamise rõõmu paljudele.
Lisaks vaimutoidule on hea vahepeal ka keha kinnitada. Selle eest oli hoolt kandmas LC Pärnu Koidula naiskond. Meie puhveti külastajad toetasid meie eesmärki – koguda raha meie heade sõprade, Pärnu Päikese kooli pere, õppereisi tarbeks. Täname kõiki, kes heateole õla alla panid.

Pärnu kirjandusfestivali kohta täpsemat teavet leiab nende Facebooki lehelt www.facebook.com/KoidulaPKF/
Foto: Haide Rannakivi

Kaja Grak
LC Pärnu Koidula pressisekretär

Scroll to Top